Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Я вдома працювала у кіноіндустрії. Тут для вступу у юніон мені потрібно будо декілька сертифікатів. Ворк БС мені все проплатив і організував. Дипломи також переклади. Правда це все було довго. Але працює🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
-
Добого дня. Може комусь потрібна софа- ліжко. У гарному стані. Безкоштовно
-
ICA відправили в WorkBC. WorkBC оплачують лише, коли є необхідність по роботі. Тобто з роботи вимагають. Якщо ти хочеш пройти наперед, аби взяли тебе на роботу то на жаль, було відмовлено. Якщо ти оплатив сам і просиш повернути кошти, то на жаль, відмова. Лиш вони мають перевіряти, чи ти підходиш і ініціювати цей процес. І то триває довго бюрократично. Треба апоінтмент з ними робити (а коли? Лиш в роб.час, а людина працює. В них є час через 3-5-10 днів і т.д.) одним словом, з нашого досвіду, допомоги не було, на жаль. Або, можливо, була б допомога, але б довелося її тижнями-місяцями чекати. На жаль, то був не наш варіант. Може, нашим гостям так "пощастило", але ні евалюації диплому, ні Food Save, ні тест на мову для ліцензії на роботу не було покрито. Все оплачували самі. Хоч форми на фінансову допомогу заповнювали. Зараз те ж саме з оплатою за іспит. Чекаємо, може як не уряд, то WorkBC поверне кошти, як і обіцяли. Всюди треба апоінтмент, а в них брак людей. Час іде, скоро іспит, умова повернення коштів, то апоінтмент (телефонний) ДО дати іспиту. Замкнене коло. Сподіваюся, що то лише НАШ досвід. Хочеться вірити, що не у всіх так.
-
Кристина, в госпиталь надо ехать
-
Виклик швидкої це швидкий спосіб потрапити до лікаря. Ми викликали двічі. Це коштувало 320 поінтів(чи $) знятих із страховки Блюкрос. Тепер проходимо курс лікування без всяких сімейних лікарів. Вас привезуть до емердженсі, та потім запишуть до потрібного лікаря залежно від діагнозу.
-
Доброго дня, потрібна відправка кур'єром по Канаді. Якою службою доставки краще скористатися, щоб швидше і не загубились документи? Наперед вдячна.
-
Чи буде можливість подивитися в записі?
-
Потрібно їхати в клініку,,. І вони назначать антибіотик, або зроблять аналізи щоб виявити причину такої високої температури.
-
При 40 температуре у 7+мес логично вызывать скорую помощь? Если при этом температуру удалось сбить? Или? Спасибо
-
Може є якась інформація чи буде знову зустріч з сервісами Канади? Чи уже такого не будуть організовувати ?
-
Але сказали що якщо я подалася то мали прислати емейлом, але емейлом нічого не прийшло. Тому хочу з ними зв'язатися щоб сказали як саме той номер отримати чи просто щоб продиктували чи щоб емейлом вислали. І вже тоді не потрібно чекати на пластикову картку
-
Так мені сьогодні сказали , треба мати номер страхівки.
-
По идее, если номер в системе, то этого достаточно. Вы уточните у них.
-
я правільно розумію, що. якщо я просто дізнаюсь свій номер, цього не достатньо буде, потрібна картка?
-
спілкувалась сьогодні з клінікою, щоб medical exam пройти, сказали, щоб я дочекалась свою картку з номером MSP, щоб рахунок виставити, тоді мені назначать зустріч