Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Перечитайте мій коментар, переосмислення прочитаного надасть вам змогу зрозуміти суть проблеми цього відео (воно взагалі не є доречним в цьому чаті, та ще й без пояснення)...
-
Здравствуйте. Нужна Ваша помощь спасти жизнь сыну. Он родился абсолютно здоровым пока не попал в больницу. Из-за ошибки медсестры неверно введенный укол антибиотика, ребенок чуть не умер на руках. Сейчас он на аппарате очень слабый. Пол года назад мы потеряли мужа и отца он служил. Прошу помощи у Вас чтобы не потерять и сына Спасибо большое тем кто поддерживает. Друзья, каждая копеечка на вес золота Если нет возможности помочь финансово - просим сделать репост. Карта 5175477410873556 UA509358710000067409000112783 Lastoveniuk Anna PayPal [email protected] Все огромное спасибо.
-
А хтось звонив на українські сім карти звідси?а то хочу бабусі подзвонить ,а навіть гудки не ідуть ((
-
Перевірте формат набору - має бути +380... або 00380...
-
У Санічі на West Saanich Rd багато місць де продають яйця у стендах прямо на дорозі. М'ясо теж іноді
-
Про м'ясо не знаю, яйця тільки там і беру, і овочі коли сезон
-
Вітаю, спільното! Чи знає хтось банкомати, з яких можна зняти кошти, використовуючи Apple Pay? Може в когось є такий досвід? Бо теоретично можливо, на багатьох банкоматах є символ PayPass але вони зазвичай працюють з фізичними картами тих самих банків :( Пробував сьогодні в TD. В Apple Pay у мене карта Приват банку гривнева, якщо що :)
-
Так я це можу зробити
-
Так, подзвоніть мені 17789227220
-
доброго дня! хтось займається випускними зачісками/макіяжами?
-
давайте! цікавить ціна :)
-
В Ледісміз є одна українка, вона робила зачіски і мейкапи для акторів багатьох фільмів. Може зробити вс4, що завгодно. Якщо вам підходить - то сконтактую.
-
Aдвокатка Дар'я Тарасенко пояснює що насправді змінює Закон про мобілізацію, чи можна буде отримати консульські послуги та хто може перетинати державний кордон. Нове інтерв'ю на радіо "Наш Голос". Підписуйтеся та ставте вподобайки - youtu.be/WVDCGQZhhjY