Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Так ми про морепродукти і говорили, все інше то зрозуміло
-
Ну робіть собі як хочете, хто вам заважає 😆
-
А навіщо робити вручну? Ми якби в 21 столітті живем
-
А як полуниця з Каліфорнії сюди попадае?
-
Це звичайна ціна . Зовсім не завелика. Скажімо, я хотіла знайомим в Едмонтоні в подарунок купити паску. Ось буквально така ціна і була. Так ще проблема була - бо розкупляли швидше, ніж продавці встигали постити
-
Ви загугліть рецепти пасок для початку. Це робота з дріжджами. Це багато роботи та часу. У мене на підготовку тіста пішло 24 години. й кожні 3-6 годин треба було тісто перевіряти підминати. Хлібопічка домашня так не зможе зробити.
-
А тотр завод? Так як на торт ціна норм
-
Томущо то не хлібзавод
-
Мені то ніхто, а навіщо вони так роблять? Робили б не вручну паска була б дешевшою більше Українців змогло б купити🤷♂
-
Та шо ж таке! 🙈 Так напечіть себе в своїй хлебопічці, буде вам дешево і спокійно 🤪
-
Якщо навіть подивитися на ціну на італійське Панетонне, яке на смак як наша паска - вона зазвичай коштує не меньш ніж $30
-
Китайська за 10$ не може, моя норм все може 30-40 хвилин і готово, 21 століття всетаки
-
Привіт) Чи є тут дівчата, які працюють у Four Points by Sheraton у Ленгфорді? Цікавить ваш досвід. Напишіть, будь ласка, у особисті.
-
А в Ріджайну?
-
Дякую велике ❤️
-
А як же голос народу? І треба ж істину познати, як так виходить що тут паска 30 коли всі продукти дешевші.... одна людина хоть написала шо паска реально велика 1кг, будемо далі виясняти істину😁
-
Е 2 но, 1ше типу вони такі тупі шоб везти фурами в Ванкувері потім паром вмісто загрузити в корабль в санфранцико і напряму в Вікторію? Друге за 1 день в Ріджайну це в літку я ще повірю, но в саскі 9 місяців зима із-за якої індулінські водіїї які ніколи снігу не бачили в житті постійно перевиртаються на фурах і блокують 1 шоссе. І на додачу я своїми очима бачу що тут продукти всі дешевші чим в Ріджайні
-
Ну київський торт ще менший а 45$
-
Ну от тобі і істина, торт менший на ту саму вагу
-
Ну так як торт продають то пишуть 30$ 400грам а тут large, не ну може вони туди кирпич кинули
9 Feb 2023, 06:38
19550/23571
22 minutes ago