Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ну так як торт продають то пишуть 30$ 400грам а тут large, не ну може вони туди кирпич кинули
-
Врахуй, що якщо вона реально 1 кг, то вона справді величезна, бо тісто там воздушне👌🏼
-
Just business :) making money . Як Христос проти фарисєєв колись повстав, що церкву та віру в бізнес перетворили 😊 невже ви хочете тутешнім продавцям таке ж саме утворити своїми питаннями 😊? Думаєте їм соромно стане? І ціну зменшать?
-
О а шо так можна?🤔 все таки розмова за паску не даремна була
-
True story 🍷
-
А як же свобода слова?
-
Тобто купуеш членство і через якись час стаеш good standing member?
-
Це ж майже в долю запрощують щоб не задавали невдобних питань 😊- стандартна наша національна риса.
-
І як стати good standing member? Як тіки закінчться тяжкі часи в моїй карьері то треба долучитись
-
За погрози теж можна позов получити якби
-
Походу, ви за живе заділи😅
-
Це погроза?
-
І так, паска 800 грам в Ріджайні в Укр магазі привезена з України 35$, тікищо друг сказав
-
О тоді дякую за дружню пораду. Але не хвилюйтесь за мене, я завжди готова до любого повороту. Навіть відстояти справедливіть в суді якщо буде потрібно. Бо не хочеться щоб наші національні корупційні здібності що розквіли в Україні останні роки та і на війні теж, пустили коріння і в Канаді..
-
Про корупцію в борді УКЦ насмішили, чесно 😅 Всі посади волонтерські, тобто за роботу в борді ніхто не отримує оплату та немає права її отримувати. Натомість кожен витрачає мінімум 10 годин свого часу на місяць (тобто не заробляє гроші, як ви думаєте, а навпаки втрачає, бо міг би цей час вкласти у родину чи працювати за гроші деінде). І це не лише мова про засідання, але й про додаткові обовʼязки (newsletter, координація волонтерів, ремонт приміщення, забезпечення gift shop, тощо). Всі зміни, які відбуваються в УКЦ, відбуваються зарахунок волонтерства та небайдужості громади. За що щира подяка усім залученим до цих позитивних змін. На замітку: в УКЦ є всі фінансові звіти, є зовнішній аудит, фінопераціі проходять через електронну систему. На загальних зборах все буде у відкритому доступі, тож ніхто нічого не скриває, бо скривати нічого. Я б навпаки задумалась, якби інформацію про збори та вибори не розголошували і тримали в секреті.
-
Шапка горить походу, а так то і е питався взнати чому така ціна в паски а тут і (погрози) дружні поради і виправдовування....
-
Вас або УКЦ ніхто не звинувачував!Навіщо виправдовуєтесь? Була розмова про паски, бізнес та фарисєєв :) більше моральна сторона питання
-
А ще одне питання е, чому борщ продаеться без м'яса? Чи там е варіант з м'ясом та я просто не бачу
-
Клас! Сподіваюся, у вас вже черга з бажаючих власним прикладом показати «як треба» розвивати Український Центр, щоб всім догодити 😅
-
Такий прикол не зайде, навар з м'яса вони не заберуть, а те що я попробував тупо овочевий кампот
9 Feb 2023, 06:38
19569/23505
about 20 hours ago