Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
В своїх життєвих проблемах, винна сама же людина. Звинувачувати людей, що ти не знав чи ще там щось, це перекладування своїх проблем на інших і виправдовування себе і свого єго. Що заважає зайти на офіційний сайт і почитати інформацію. В тижневих розсилках на імейл, також є інфа. Чи просто напряму запитати тут в групі. Типу: « у мене багато вільного часу, хочу почистити свою карму, готовий бути волонтером». Можна піти навіть кров здати у пунктах здачі крові, це також рахується волонтерством 😉
-
Віктимблеймінг, ю ноу
-
Ну так я і провірив і фесбук і сайт ну я не бачу інформації що сьогодні там щось готували🤷♂ покажіть мені на сайті чи в фесьбуці де написано що сьогодні ми щось там робим? Чи тут волонтерський клуб як ото бійцівський клуб перше правило нікому не розказувати про клуб😅 тому і питаю
-
Сьогодні готували, але було достатньо помічників, тому оголошення не було. Якщо хочете допомагати: Завтра робимо голубці 15.00-19.00, приходіть А також в пʼятницю потрібні волонтери на вечерю, особливо на посуд та прибирання. Записатися можна тут m.signupgenius.com/#!/showSignUp/10C0B4EACA62CA3FCC52-49059212-ukrainian
-
Вангуєш, Віталій? 😏
-
дають з'їсти м'ясо з борщу?)))