Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Круто 😁👍
-
Скажу лише про останні зміни в УКЦ, які видно неозброєним оком.
-
+ я бачу ви багато грішили в свойому житті щоб волонтерсвтом свою краму чистете😂
-
Вже зарегістрірувався 😎
-
Віктимблеймінг, ю ноу
-
Підписуйтесь на розсилку новин UCCSVI та HUVI або заповнюйте форму, яку Анастасія вище зазначила, будете в курсі всіх новин та можливостей для волонтерів
-
Ну так я і провірив і фесбук і сайт ну я не бачу інформації що сьогодні там щось готували🤷♂ покажіть мені на сайті чи в фесьбуці де написано що сьогодні ми щось там робим? Чи тут волонтерський клуб як ото бійцівський клуб перше правило нікому не розказувати про клуб😅 тому і питаю
-
Сьогодні готували, але було достатньо помічників, тому оголошення не було. Якщо хочете допомагати: Завтра робимо голубці 15.00-19.00, приходіть А також в пʼятницю потрібні волонтери на вечерю, особливо на посуд та прибирання. Записатися можна тут m.signupgenius.com/#!/showSignUp/10C0B4EACA62CA3FCC52-49059212-ukrainian
-
Ні як мінімум шахрайку вангу я не читаю 😎
-
Вангуєш, Віталій? 😏
-
О в п'ятницю норм прийду
-
Тоді краще записатися! Волонтерів на вечері годують та дають один дрінк в барі безкоштовно
-
Наче записався🤔
-
Коротко про сьогодні в чаті. Enjoy 🤗
-
Ковбаси та вареників точно дадуть, про мʼясо з борщу не впевнена, то певно на розгляд адміністрації 😆
-
Всьо буду працювати з двойним ентузіазмом 😁
-
дають з'їсти м'ясо з борщу?)))
-
Та шо, їм не привикать
-
З цього можна було починати 😎🫶
-
Замовити можна вже та обрати дату, коли хочете забрати замовлення ukrainianfoodvictoria.ca
9 Feb 2023, 06:38
19625/23756
about 5 hours ago