Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Всім привіт! Шукаю волонтерів, які хочуть допомогти з організацією пікніку до Дня Вишиванки 18 травня. Буде потрібна допомога зі столами, тентами, прикрашанням, розвагами для дітей, роздачею напоїв, слідкуванням за порядком тощо. Пишіть мені в приват, хто хоче і зможе долучитися, я потім зроблю окрему групу в месенджері 🤗
-
🌸 Дівчатка, рада повідомити, що відтепер ви можете насолоджуватися якісною нішевою парфумерією не тільки в Калгарі а й у Вікторії! Наші парфумери готові надати вам професійну консультацію та допомогти підібрати ідеальний аромат. Не соромтеся звертатися в дірект для отримання більш детальної інформації чи планування зустрічі! 👇🏼✨ www.instagram.com/helen.s.ca?igsh=dDFweWlqZGp0N3J4
-
А чи є офлайн магазин, де можна прийти і понюхати? Також цікаво, які бренди представлені?
-
Ні, то є сексистський магазин 😜 ))
-
малоймовірно, але чому б і не спитати )))
-
Но як заходиш вранці в наш офісний ліфт, виникають сумніви, чи хтось цієї полісі дотримується…
-
Купляла парфюми в Олени , дуже задоволена , парфюми стійки є дуже багато різних запахів є з чого обрати , думаю кожен щось собі знайде , особисто я обрала 4 різні запахи , гарне упакування і приємний сервіс , раджу 🥰❤️
-
Теж це питання цікавить. Дякую
-
Також цікавить