Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Підкажіть будь ласка, хто здавав CLB test, там питання про Канаду чи про англійську і по чому готувались?😳
-
Який на Duglas street?
-
Дякую 🙏🏼
-
Треба було трішки перенести,навряд хтось пропустить бій Усика))
-
Завтра всіх чекаємо на пікнік до Дня Вишиванки 15.00-18.00 у Beckwith Park! З 15.00 до 16.00 Український центр пригощає всіх гостей піцею! А також буде музикальна програма, bouncing castle, face painting and crafts! Будемо раді всіх бачити, вдягайтеся тепло, приносіть снеки до загального столу та беріть з собою стільці і добрий настрій! 😍🤗🇺🇦
-
Registration is now open for Camp Sunflower! Kids spend their days enjoying playgrounds, the beach, swimming, and doing crafts. $175 per child per week Quadra Village Gym Register Now: CampSunflower.ca
-
Або спробуйте в BCIT www.bcit.ca/courses/introduction-to-business-and-technical-communication-with-language-development-component-comm-1106/
-
camosun.ca/programs-courses/find-program/english-academic-purposes-certificate
-
Навпаки😅 Але я так розумію, коли це вищий, то можна далі і брати любі курси вже спеціалізовані Просто мені нічого не цікаво,крім англійської 😅
-
Беріть спеціалізований курс.
-
я не вірно зрозуміла ваш коментар. Думала що ви маєте на увазі що в Камоссон можуть вступити лише не нижче рівня 8