Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Привіт! Було б чудово! Ти можеш порадити якусь фірму чи як воно працює?
-
Тоді мені пощастило, напевно:)
-
Ну та може гарним дівчатам скидка, а мені раз було якийсь араб підїхав такий 60$ я йому ти шо 25 всі беруть він такий а ладно дава 25😁
-
То це просто не пощастило
-
Ага, бувають такі
-
60🫣 за 2 секунди тої допомоги?
-
Мою подругу водій тут «взув» на 30 долларів чайових, а вона і не подивилась, сплатила.
-
То ще і мало, друг робив в доставкі їжі, і чувак з ним робив, той чувак доставив їжу і там якась жінка така дала карточку шоб він сам оплатив, типу їй ніколи, то він поставив 250$ чайових собі, тому завжди треба дивитися що платиш
-
Приймаю замовлення на пиріжки у ці вихідні. Начинки: картопля, капуста, яйце, мʼясо. Район Oak Bay🤗
-
Це з розділу - Казки для діточок
-
Без коментарів
-
Реалніші чим казочки зеленського за якого ти голосував
-
Взагалі не розумію до чього тут ваш політичний контекст. Судячи з вашої аватарки ви взагалі маєте розмовляти про домашніх тварин та корм для них... Політика це не ваше. Нагадаю що зараз ми взагалі перебуваємо в іншій країні... Якщо про політику - в телеграм багато інших чатів де ви можете висловити будь-які думки і навіть знайти співрозмовника...
-
Притому що він казочки розказував і скіки там 72% повірили, а тут реальну історію розказую і типу казочки для діточок
-
Ну так ідіть в другий чат і пишіть там свої коментарії, я розказав реальну історію про чайові
-
А з чого ти рішив шо мене волнуе довіра чат бота без фотки? 😂
-
з кожним вашим повідомленням довіра до вас наближається до нуля%
-
Мій бот хоча б нагадує на цьому сайті про Україну, а ось ваш...
-
Ну так хоть шось поставив, а чат бот навіть і таке не може😁 а той чувак шо коментував про казочки, так на коментував що і фотка зникла😂
-
Фото кішки ви маєте на увазі... Хоча перша прикольна....
9 Feb 2023, 06:38
20416/24095
about 7 hours ago