Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
(778) 922-7733 Антоніна
-
На жаль в Sooke
-
Дякую))
-
Мабуть вашу податкову не прийняли або вона не була доставлена. В мене була подібна ситуація за 22р. В 24 здав за два роки, отримав повернення за два роки. Але в 22 я ще не працював в Канаді. Я би порадив звернутись до сертифікованого бухгалтера. Так, це буде коштувати від 100$ але гарантовано закрите питання. Я робив в H&R.
-
За канадськими законами, якщо я маю жовтий папір, то навіть якщо я за кермом, то хтось повинен сидіти поруч на місці пасажира. Мені потрібно сідати когось поруч із собою, поки я під'їжджаю до центру ICBC? Дякую велике!
-
Якщо я вже отримав жовтий папір (interim driving license), як саме здавати практичний екзам на водіння через відсутність своєї машини? Чи повинен я попросити когось позичити мені їхню машину або чи треба буде скористатися EVO для оренди машини для під'їзду до будівлі для проходження драйв тесту?
-
І для оренди машини швидше за все треба використовувати EVO?
-
Та ви з ним перед здачею проїдете по маршруту екзамену, це входить у вартість, посилання десь в чаті
-
100 сад +-
-
Можете у інстуктора з автошколи орендувати на екзамен, там є така опція
-
Вас Evo з жовтим папірцем не пропустить, там треба посвідчення підтягувати обидві сторони, та вони десь тиждень перевіряють
-
Налисники з яловичиною - мої улюблені! Помірна ціна теж надихає.