Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
So how it works is, you find a Certify Translator (I’ll leave a link to the STIBC site) get your document translated from your language in this case Ukrainian into English, once you have this certify translation you can book an appointment with us to sign the document. I’ll also leave the link to the Attorney General website so you can see the requirements for your stibc.org/find-translator-interpreter/certified-translator/#/cid/1715/id/3101 www2.gov.bc.ca/gov/content/governments/government-id/guide-to-the-authentication-of-documents/translation-requirements
-
Доброго дня! Чи може хтось дати локацію ферми де можна збирати і купувати полуницю ?
-
Артем Британская Колумбия, оце дуже крутий масажист 😌☺️ Працює в центрі в спа-салоні) Просто врятував мою спину 🙏🏻😊
-
Це тут питали, як в налогову додзвонитись?) Здаю комбінацію 😏
-
maps.google.com?q=My%20Beauty%20Secrets,%201208%20Wharf%20St,%20Victoria,%20BC%20V8W%203B9&ftid=0x548f748350a9344b:0x81368460ecfc7af4&entry=gps&lucs=,94222347,47071704,47069508,94218641,94203019,47084304,94208458,94208447&g_st=ic
-
Вечір в хату А суниці хтось знає,де ростуть?🍓
-
Всі привіт! У наших лендлордів зʼявилося житло, якщо хтось шукає, дам контакти, можу допомогти з перекладом під час зустрічі також. Є три головні переваги: 1. Локація: 100 м від Hillside Mall, до центрі 15 хв на автобусі. Є free on street parking. 2. Перевірені лендлорди, ми орендуємо в них вже рік і поки взагалі ніяких проблем не було, дуже порядні люди. 3. Це житло зʼявиться на маркетплейсі лише через декілька днів, тож маєте перевагу у часі😉
-
Доброго ранку) кілька днів тому питала про суниці на роботі канадійців, то говорили, що є в лісах біля Елк і Бівер лейк але пізніше трохи, десь в липні, серпні.
-
Оголошення про меблі 🛋️: Мій сусід переїжджає і віддає диван та два м'яких крісла. Диван загалом в доброму стані, але є пошкрябання від кота на одному з задніх кутів. Якщо диван ставити до стіни, то цього видно не буде. Довжина дивану 76 інчів. Напишіть мені в приват, якщо вам цікаво і ви хотіли б забрати. Забирати з району Royal Oak.
-
Доброго вечора Чи є хтось в групі з українців чи можливо знаєте хто ремонтує електро техніку: телевізор , пилосос. Дякую.
-
Прийшлось гуглити🙈
-
Добре що не розчепірка 😁😉