Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Вечір в хату А суниці хтось знає,де ростуть?🍓
-
Всі привіт! У наших лендлордів зʼявилося житло, якщо хтось шукає, дам контакти, можу допомогти з перекладом під час зустрічі також. Є три головні переваги: 1. Локація: 100 м від Hillside Mall, до центрі 15 хв на автобусі. Є free on street parking. 2. Перевірені лендлорди, ми орендуємо в них вже рік і поки взагалі ніяких проблем не було, дуже порядні люди. 3. Це житло зʼявиться на маркетплейсі лише через декілька днів, тож маєте перевагу у часі😉
-
Доброго ранку) кілька днів тому питала про суниці на роботі канадійців, то говорили, що є в лісах біля Елк і Бівер лейк але пізніше трохи, десь в липні, серпні.
-
Оголошення про меблі 🛋️: Мій сусід переїжджає і віддає диван та два м'яких крісла. Диван загалом в доброму стані, але є пошкрябання від кота на одному з задніх кутів. Якщо диван ставити до стіни, то цього видно не буде. Довжина дивану 76 інчів. Напишіть мені в приват, якщо вам цікаво і ви хотіли б забрати. Забирати з району Royal Oak.
-
Доброго вечора Чи є хтось в групі з українців чи можливо знаєте хто ремонтує електро техніку: телевізор , пилосос. Дякую.
-
Прийшлось гуглити🙈
-
Добре що не розчепірка 😁😉
-
Ні, просто додала унікальне слово української мови. Для багатьох це слово буде новим, але головне -- вони про нього дізналися.
-
Всім привіт . Побачила крутезну ціну на перці у Волмарті(Хілсайд)
-
В Langford ціна 1.74 CAD, будемо чекати таку ціну в найближчий час
-
В Royal Athletic Park знов сімейний день , цього разу ще батути . Приводьте свою малечу ) До 8 , безкоштовно )
-
Я їх обожнюю 😋
-
🏠🚚 Послуги з переїзду «EasyMove Sergo»: ваш партнер по переїздах без стресу! 🚚🏠 Плануєте переїзд? Нехай «EasyMove Sergo» зніме стрес від переїзду, щоб ви могли зосередитися на новому захоплюючому розділі! Наша досвідчена команда готова ретельно та ефективно впоратися з кожним аспектом вашого переїзду. ✅ Чому варто вибрати «EasyMove Sergo»? 🔹 Професійність і надійність: наші кваліфіковані вантажники навчені поводитися з усіма вашими речами з особливою обережністю. 🔹 Індивідуальні рішення: індивідуальні плани переїзду відповідно до ваших потреб і бюджету. 🔹 Досвід без стресу: розслабтеся та розслабтеся, поки ми подбаємо про всю важку роботу! 🔹 Своєчасне обслуговування: ми гарантуємо своєчасну доставку до вашого нового місця без будь-яких проблем. 💎Швидкість та якість. 📞 Зв’яжіться з нами сьогодні за номером (236) 882-0862, щоб забронювати переїзд із послугами переїзду «EasyMove Sergo». Зробимо ваш переїзд легким і приємним! 🚚📦