Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Потрібна фінансова допомога. Могу вам скинути її телефон у лічку?
-
Та є за посиланням Кюар коду. У разі якщо потрібна додаткова інфо стосовно банківських реквізитів, коректно спитати у неї
-
зроблю букети на будь-який смак, ціна залежить від наповнення
-
Добрый вечір! Дякую Вам за підтримку, це наша сім'я, мій чоловік помер 13 червня. Нам потрібна підтримка, я розумію що у всіх є своє горе і досить проблем. Хто як зможе. Пробачте за прохання, але ми самі. Дякую.
-
2 семестри вийшло total 1100$
-
Може вам створити обʼяву на GoFundme? Це допомогло б розповсюдити заклик про допомогу та надало б більш інформацііі людям та потенційним спонсорам?
-
Да, дякую! Я не знаю що це, але кожна допомога потрібна! Дякую.
-
Написала в приватні.
-
порекомендуйте будь ласка няню на один із вихідних для двох дітей, дякую
-
Друзі, нагадуємо про зустріч завтра! Приходьте! www.facebook.com/groups/ukrainevictoriabc/permalink/3135886123286181/?mibextid=W9rl1R
-
приймаю замовлення на букети, можлива доставка
-
Комусь потрібне безкоштовне ліжко (рама) з шухлядками? На фото-розібране. Розмір-Квін. Вивозити треба самому.
-
Скажіть будь ласка а як жінкам оновлювати дані коли жінка медик ?
-
З 15.07 здається в оренду 1 bedroom suite in Langford (close to Costco), другий поверх, добре освітлений. За подробицями звертайтеся в приват.
-
Народ, а є в когось бажання завтра прогулятись? Десь після середи дня .
-
Доброго ранку,може хтось здає кімнату,для однієї дівчини?
-
Доброго ранку) В кого буде час сьогодні, підходьте підтримати сімʼю з України, в яких трапилося горе.
-
Ліза, чи є у них монобанк банка?
-
Ой, не знаю, нажаль🤷🏻♀️ Думаю краще особисто в Balàzs Катерини запитати.
-
Доброго дня. Чи є в когось трак? Мені треба перевезти софу з Колвуда до Джеймс Бей. Чи може хтось допомогти? Скільки коштуватиме хоча б приблизно?
9 Feb 2023, 06:38
20752/23522
about 2 hours ago