Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Судячи із листа, ваш імейл був використаний в аплікації якоїсь іншої людини - може дружина, брати, сестри, батьки? Ви більше нікого не подавали на щось використовуючи свій імейл?
-
Ні, це мій звичайний особистий імейл, та використовувався він хіба у іншій моїй апплікації - на Study Permit
-
Хмм.. ну важко сказати, що не так. Вони пишуть, що «email address provided in the web forms is attached to numerous individuals”. Можна їм подзвонити, якщо ви впевнені, що це помилка.
-
Ясно, а куди тоді можна було б дзвонити, на який саме номер?
-
Яка локація?
-
Якось так 🙁 а нашого прапору не має. Sidney
-
Доброго дня, шукаю вчителя англійської мови, не дорого))
-
Колумбия
-
Цей на наш схожий, тільки перевернутий
-
То наче як прапор Франції
-
Прапору України не має, та засмучує не це. Є прапор сосії 🤯
-
Ні, там два кольори
-
На другій фоткі явно видно
-
Якщо придивитися,то в самому кінці з лівого боку щось схоже.. але не можу розібрати точно
-
А да,я не побачила тої фотки)
-
Доброго дня Хтось з чоловіків отримував таке повідомлення щодо подачі на продовження ворк перміту? Як правильно це зробити може вже є досвід у когось?
-
А в вас і біографії було щось повʼязане з військовою службою або роботою на воєнних обʼєктах? Бо якщо так, то на таке вони завжди увагу звертають. Якщо таких мілітарі рекордс в вас нема, то може так і написати що нема? Але дійсно цікаво, чи в інших таке теж питають.
-
Вітаю Хто вміє ремонтувати скутер В районі редуктора з'явився гул За ремонт я заплачу
-
У когось є контакти перекладача документів у Вікторії? Дякую
-
Не повʼязані абсолютно
9 Feb 2023, 06:38
20895/23513
about an hour ago