Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Тоді давайте скаржитися. Але цього мало. Його має знайти поліція. Такі виродки не жують бути на волі.
-
У нього більше 200 тисяч підписників. Я вже відправила заявку.
-
Так! Розвідайте, будь ласка, його дані. І бадано, щоб побільше нас написали заявки в поліцію (щоб поліція зрухалась). КУК - дуже добре проінформувати і задіяти
-
Якщо я буду мати якусь інфо про нього, то повідомлю.
-
Сьогодні рашисти замахнулися на саме найдорожче, що в нас є - на дітей. Не просто на дітей, а на хворих дітей, які перебували в операційних, очікували медичних процедур, обстежень, отримували екстренну допомогу. Ми не можемо лишитися осторонь, тому влаштовуємо важливий мітинг в Вікторії. ЗАВТРА, 9 Липня, біля будівлі ПАРЛАМЕНТУ о 6 й годині вечора. Беріть із собою банери, листівки, фото докази, стяги та інше.
-
Яка мета мітингу? Розказати,що відбувається чи є конкретний запит?
-
Конгрес Українців Канади висуває вимогу до уряду офіційно визнати росію країною-терористом
-
Я б не була такою категоричною. Знаючи, як вимоги висувають - так, буває не дуже швидко їх приймають - але КУК успішно продавив всі попередні вимоги. Головне - послідовність, наполегливість і масовість
-
Навряд чи визнають, але треба продовжувати тиснути
-
Я досить близько була з КУК і зараз підтримую зв'язки. Будь ласка, приєднуйтесь до місцевого відділення і вкладайте свою енергію. КУК - це ми, українці, а не якась організація, яка робить "шоу для народу і збирає овації"
-
В мене досіть близьки стосунки з Посольством України. Багато з заслуг, які на себе перетягує КУК, є заслугами українських дипломатів. Ніяк ні, вибачте, кількох жіночок з КУК. КУК - це вареники, шароварщіна і кілька постів про те, се. Не більше. Прийнаймні в БК.
-
КУК - це не вареники, це політична організація. Коли я була в КУК, уряд Британської Колумбії признав Голодомор геноцидом і встановив день пам'яті жертв. З останніх - Ванкуверський КУК дуже активно займається допомогою Україні, також залучають до підтримки впливових людей. Що робить Вікторійський КУК - питання до вас, так як це ви живете у Вікторії, а не я. Якщо ви замість політичних акцій робите вареники, то перегляньте саму концепцію КУК