Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Так! Розвідайте, будь ласка, його дані. І бадано, щоб побільше нас написали заявки в поліцію (щоб поліція зрухалась). КУК - дуже добре проінформувати і задіяти
-
Якщо я буду мати якусь інфо про нього, то повідомлю.
-
Сьогодні рашисти замахнулися на саме найдорожче, що в нас є - на дітей. Не просто на дітей, а на хворих дітей, які перебували в операційних, очікували медичних процедур, обстежень, отримували екстренну допомогу. Ми не можемо лишитися осторонь, тому влаштовуємо важливий мітинг в Вікторії. ЗАВТРА, 9 Липня, біля будівлі ПАРЛАМЕНТУ о 6 й годині вечора. Беріть із собою банери, листівки, фото докази, стяги та інше.
-
Яка мета мітингу? Розказати,що відбувається чи є конкретний запит?
-
Конгрес Українців Канади висуває вимогу до уряду офіційно визнати росію країною-терористом
-
Я б не була такою категоричною. Знаючи, як вимоги висувають - так, буває не дуже швидко їх приймають - але КУК успішно продавив всі попередні вимоги. Головне - послідовність, наполегливість і масовість
-
Навряд чи визнають, але треба продовжувати тиснути
-
Я досить близько була з КУК і зараз підтримую зв'язки. Будь ласка, приєднуйтесь до місцевого відділення і вкладайте свою енергію. КУК - це ми, українці, а не якась організація, яка робить "шоу для народу і збирає овації"
-
В мене досіть близьки стосунки з Посольством України. Багато з заслуг, які на себе перетягує КУК, є заслугами українських дипломатів. Ніяк ні, вибачте, кількох жіночок з КУК. КУК - це вареники, шароварщіна і кілька постів про те, се. Не більше. Прийнаймні в БК.
-
КУК - це не вареники, це політична організація. Коли я була в КУК, уряд Британської Колумбії признав Голодомор геноцидом і встановив день пам'яті жертв. З останніх - Ванкуверський КУК дуже активно займається допомогою Україні, також залучають до підтримки впливових людей. Що робить Вікторійський КУК - питання до вас, так як це ви живете у Вікторії, а не я. Якщо ви замість політичних акцій робите вареники, то перегляньте саму концепцію КУК
-
У жовтні 2019-го Якщо у Ванкувері, то чому вас не було на звітних зборах? От би і спитали кожного з них, а не розводили невідомо що у чаті Вікторії
-
Мій час дуже дорогий для того, щоб його витрачати для зборів КУК. Питала персонально в Ірини, колишньої президентки на зборах громади. Окрім того, що «КУК це парасолька» вона так нічого і не розповіла, нажаль. Зараз нові дівчата на борді, подивимось що буде далі.
-
Ви напевно не знали, що Лесю, людину яка створила свято вишиванки саме КУК не допустив до Парламенту Канади. Через що, Ви запитаєте? Через те що Лесі, колись на початку нульвих, робила виставку, на якій була вишиванка Бандери. А КУК вважає його нациським фашистом.