Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
КУК - це не вареники, це політична організація. Коли я була в КУК, уряд Британської Колумбії признав Голодомор геноцидом і встановив день пам'яті жертв. З останніх - Ванкуверський КУК дуже активно займається допомогою Україні, також залучають до підтримки впливових людей. Що робить Вікторійський КУК - питання до вас, так як це ви живете у Вікторії, а не я. Якщо ви замість політичних акцій робите вареники, то перегляньте саму концепцію КУК
-
У жовтні 2019-го Якщо у Ванкувері, то чому вас не було на звітних зборах? От би і спитали кожного з них, а не розводили невідомо що у чаті Вікторії
-
Мій час дуже дорогий для того, щоб його витрачати для зборів КУК. Питала персонально в Ірини, колишньої президентки на зборах громади. Окрім того, що «КУК це парасолька» вона так нічого і не розповіла, нажаль. Зараз нові дівчата на борді, подивимось що буде далі.
-
Ви напевно не знали, що Лесю, людину яка створила свято вишиванки саме КУК не допустив до Парламенту Канади. Через що, Ви запитаєте? Через те що Лесі, колись на початку нульвих, робила виставку, на якій була вишиванка Бандери. А КУК вважає його нациським фашистом.
-
Нащо вам чат Вікторії тоді? КУК Вікторії значно меньша організація ніж в Ванкувері, але між тим вони організовували ралі с самого початку повномасштабного вторгнення і протягом останніх двох років, щоб обʼєднувати українців та нагадувати канадцям про війну в Україні. КУК також добився визначення офіційного Дня Вишиванки цього року в Британській Колумбії. Вони організовували зібрання українців з приводу Дня Незалежності, річниць війни, Дня памʼяті Шевченка, Вшанування жертв Голодомору та інші справи. Взагалі не розумію, до чого цей допит, хто що зробив. КУК організовує ралі в Вікторії з приводу масової атаки на лікарні та пологові будинки, а ви нам про Ірину і парасольку.
-
Бути "парасолькою" для всіх неполітичних організацій і груп і представляти інтереси Українців перед урядом- не така вже й просто справа. "Мій час досить дорогий.." - я бачу 😂. А в Іри, з малими дітьми, навчанням і роботою, та й в інших - недорогий, так?