Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
я на вас чекала🥰
-
Вітаю!:) моя знайома (у зв'язку з переїздом ) продає автомобіль Toyota Sienna за ціною 7000 $. Більш детально за посиланням : www.usedvictoria.com/all/40801636 . + багажний бокс на дах за 150$. Деталі за посиланням: www.usedvictoria.com/all/40803370 Контактувати з нею також можна за вищенаведеними посиланнями! Гарного вечора !
-
Настя відкрили, 2 рази. І було багато. Єдине що вибивало помилку що вже зайнято. З Вікторії знайома зловила з першого разу
-
Ну може наступного разу вийде.
-
Всім доброго, шукаю репетитора з англійської мови, Вікторія
-
Доброго дня. Підкажіть, а чи є окрема група для оренди житла у Вікторії? Цікавить кімната, але без контракту, на місяць-два.
-
Вже завтра концерт неперевершеної Марини Круть у Вікторії🤩🤗 Хто ще без квитків? 🎫Онлайн дешевше ніж на вході www.showpass.com/krut-ukraine-hannah-epperson/
-
Вітаю, можливо буде хтось їхати завтра після обіду в Нанаймо з Вікторії/Ленгфорда?
-
Або у Ванкувер?)
-
В укр магазин?
-
В 1ну сторону?
-
Просто в місто, шукаю хто зміг би довезти
-
Ну якщо ніхто не обізвиться і я буду вільний завтра в районі 3х, то могу підвести в Нанаймо
-
Автобус ходит
-
www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjdtrWthLGHAxXPFTQIHalOBzIQFnoECAUQAQ&url=https%3A%2F%2Fwww.islandlinkbus.com%2F&usg=AOvVaw3N-uKwqZDcp6Twb2Jv-lrh&opi=89978449
-
Концерт закінчиться о 10ї годині?
-
В івенті на Facebook написано до 10:30 pm ‼️ Прошу зауважити, що концерт відбудеться в First Met Church 📍 1701 Quadra St, Victoria, BC V8W 2L7, Canada 🙅🏻♀️НЕ в Українському культурному центрі
-
Всім добрий день, хтось може порекомендувати ліки від зубного болю ? (Стоматолог у відпусці, треба два тижні пережити)
-
А в афіші інша адреса 932 Balmoral Rd, Victoria, BC V8T 1A8
-
На квитку теж
9 Feb 2023, 06:38
Post 21076 of 23232
about 6 hours ago