Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Давай, але не наступного тижня, а дальше
-
Наступного може бути не дуже комфортно біля води. Прохолодно. А далі подивимось, яка буде:) Ми кожні вихідні намагаємось кудись їздити
-
Доброго вечора! Можливо комусь потрібно
-
Ленгфорд, ау🙂 Фудшер на 2612 Sooke Rd, Victoria, BC V9B 1Y2 чекає😉
-
Рієлтор Дмитро Борисенко для слухачів радіо «Наш Голос» розкриває усі нюанси оренди нерухомості в Канаді — пошук житла, укладання контракту, сплата damage deposit, проживання з тваринами та дає цінні поради як орендарі можуть захистити свої права від недобросовісних орендодавців. youtu.be/ZYp_fbwIb-o
-
recycleyourbatteries.ca/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=hsm&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwtsy1BhD7ARIsAHOi4xbih6dmgei_yZLaZnsDZqfg3-KW95IjwMTkn2jc1AF8sjR0aZ2euZgaAqHYEALw_wcB
-
хтось знає де можна викинути використані батарейки?
-
А коли ви збираєтесь на Willows Beach?
-
Грають тут: Willows Beach Tulista Park Можна приєднатися до граючих команд, але не українці.
-
Дякую
-
facebook.com/events/s/%D0%BF%D0%BB%D1%8F%D0%B6%D0%BD%D0%B8%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B8%D0%B1%D0%BE%D0%BB/1990040094759941/
-
Чи може хтось скинути мені посилання на цю групу? Дякую
-
Дякую!
-
На ФБ є вже група по волейболу. Дмитро Борисенко організовує. Приєднуйтесь.
-
Супер, я лише переїхав до Вікторії цього тижня тому не дуже знаю місто. Можливо хтось знає де є хороше волейбольне поле у місті?
-
Шукайте у Фейсбуці
-
Я за. Вибираємо Локацію, коли і когда. Зробимо зустріч
-
Так
-
Привіт всім, мені цікаво чи є хтось з українців у Вікторії хто збирається пограти пляжний або звичайний волейбол
-
ukrainianfoodvictoria.ca/ Дуже смачні Медовик та Наполеон.
9 Feb 2023, 06:38
about 20 hours ago