Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
В Гугл карте напишите PrintShop. Покажет точки.
-
Можливо, у вас є ком'юніті центр поблизу, часто там можна. Також у бібліотеках)це якщо безкоштовно.
-
Подскажите пожалуйста, где можно распечатать документы?
-
Ну ну))
-
Не вам мені розповідати як тут прийнято :) Живу в Канаді не один рік і ваші коментарі не доречні, що цей, що попередній.
-
Ще раз нагадую: кому потрібна підробка по вічорам, є фізична робота (та до спортзалу тоді не треба ходити :) :) Прибирання офісів Міністерства лісної промисловості, у даунтані з 5.30 до 9.30 або з 6 до 10 години. З понеділка по п'ятницю, 5 днів у тиждень. Основна робота - пилесосити коврове покриття. Там є Wi-Fi, тому не скучно :) супервайзера там не буде, людей теж немає. 17$ в годину, після налогів в мене виходить десь 1120$ у місяць, може трохи більше. Union job PS: Налогі мені повертають кожного року десь у березні, так що все, що вони вичитають - це як savings для мене.
-
Якщо самім їжу готувати, можна добре зекономити гроші. Ми так і робимо :)
-
В Канаде принято, добро пожаловать Даже если ваша зп в долларах в час
-
Це все-одно нормально, біля $4500-$5000 чистими на місяць на сім‘ю
-
Дивлячись де знайдете житло. Якщо житло буде $1500-$1800 вам вистачить грошей. Не шикувати, але їсти нормально і вдягатись вистачить ну і інколи десь піти погуляти
-
Можна і в Вікторії
-
Добра, дякую!
-
Це нормальний дохід, достатньо щоб жити в Ленгфорді трьом людям з дитиною
-
Чому? Ні
-
Сарказм?)
-
Можна жити)
-
Доброго дня. Сім'я з 3 осіб: чоловік - 28$/год, жінка - мінімалка, 1 дитина 9 років. Наскільки при такому раскладі комфортно жити в Ленгфорду/Вікторії? Дякую
-
А там буде імпреза якась після?
-
Так, це conundrum
-
У кого прийнято? Деякі рахують в тисячах, деякі погодинно. Так само як і коли приймають на роботу, можуть озвучити сумму на рік, а можуть погодинну ставку.
9 Feb 2023, 06:38
2114/23538
about an hour ago