Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Colombo Translation Ltd (604) 563-1373 g.co/kgs/omVtKty
-
Трошки ви тут нє в тєму спливли Тема про споруди тут, а не людей
-
Дуже корисна розмова Можемо того ж експерта запросити поговорити про якість палаток на Пандорі Теж недалеко і він їх 💯 часто бачить та непокоїться
-
Цікаво що? Розказати вам будівельні норми? Вище скинули посилання, можете почитати. Це те саме якщо б я не медик полізла з порадами як лікувати чи оперувати людей. Навіть прочитавши літературу відповідну я медиком не стану.
-
А я бачу тут експерти зібралися 😅😅😅😅 от поки ми не приїхали вони прям не знали як будувати, треба прийти і навчити. Та вас половина в Лангфорді живе в таких будинках, усі тут побудовані виключно з дерева. В Вікторії сейсмічна зона , тому правила проектування заявлені в будівельних нормах. А те щ вигляд закриває то уже виключно власні привілеї.
-
Щось у цій групі з кожним днем дедалі більше фріків…
-
Може комусь класний барбер потрібен ,залишу контакти ( краще пишіть йому ,він погано говорить англійською)
-
По перше на мій погляд, це можливо небезпечно та по друге не розумію, як здійснюється контроль за стандартами взагалі! Одним словом - « жесть» та напрошується питання: а ви/ти хотів би жити в цієі будівлі???