Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Може комусь класний барбер потрібен ,залишу контакти ( краще пишіть йому ,він погано говорить англійською)
-
По перше на мій погляд, це можливо небезпечно та по друге не розумію, як здійснюється контроль за стандартами взагалі! Одним словом - « жесть» та напрошується питання: а ви/ти хотів би жити в цієі будівлі???
-
Шановні друзі! Для інформаціі, кажу, що у Вікторіі, біля будинку Квадро 1147 зараз тривпє будівництво баготоповерховоі будівлі. Ми з початку цього будівництва, слідкуємо та стали вкрай здивовані, що вже будують 6 поверх із фанери (підлога та стіни) без наявності взагалі монолітних стійок або опор та без оброблення дерев'яної конструкціі противопожежною мастикою. Вот такі реаліі! З повагою, Костянтин Dear friends! I inform you that in Victoria, near on the Quadra str 1147, there is currently a construction of a high-rise building. We have been following this construction since the beginning and were extremely surprised that they are already building the 6th floor of plywood (floor and walls) without monolithic racks or supports at all and without treating the wooden structure with fireproof mastic. These are the realities! Sincerely, Konstantin
-
Я так само, але потрібно на подарунок 🎁
-
Я користуюся Google translate
-
Всім привіт. Віддам одяг на хлопчика 86-92 р, переважно штанці і легкі і теплі (на флісі). Також 2 пари шортиків на 1,5-2 роки. Забрати потрібно сьогодні, максимум завтра вранці.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи є в нашому УКЦ розмовники укр- англ чи навпаки?
-
Так у український центр можна напевно
-
Дяка
-
Done
-
Просто кілька разів на день в різний час спробуйте перевіряти. Іноді з'являються "за тиждень" дата