Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
В який час заняття?
-
Всім привіт, Терміново Шукаю after school care для своєї доньки. Поліні 7 років, вона іде в 2 клас в вересні. Нажаль, попередня продльонка більше не обслуговує Happy Valley School (Langford). Можливо Ви знаєте когось, хто живе в районі Happy Valley та міг би забирати дитину зі школи та приглядати за нею декілька годин - будь ласка, напишіть мені. Можливо чиясь мама сумує вдома і хотіла би трошки підробляти, або Ваші діти також вчаться в Happy Valley School і Ви могли би забирати і мою дитину🙂 Буду вдячна за будь які поради🫶🏻 Дякую! Happy Friday!
-
Urgent ‼️Хтось їде сьогодні ввечері або зранку завтра в Тофіно? Терміново треба передати посилку. Дякую 🙏🏻
-
дякую
-
Привіт! Чи знає хтось, якщо людина летить в Канаду через США, потрібна транзитна віза?
-
Дорогі українці, Події в Курській Народній Республіці мотивують працювати ще більше! Кожен ваш донат допомагає нашим захисникам наближати перемогу. Вироби за донати на армію — ви підтримуєте наше військо та отримуєте щось унікальне на згадку. LED лампи - 30$ Брелоки - 5$ - 1шт (20$ - 5шт) Пишіть в Instagram @shymkiv_art або @ma_for_ua, і ми створимо для вас щось особливе! 😉Доєднуйтесь, підтримуйте проєкт підпискою та лайком
-
Я хочу придбати LED lamp наш тризубець, як це зробити і де я можу його забрати?