Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Urgent ‼️Хтось їде сьогодні ввечері або зранку завтра в Тофіно? Терміново треба передати посилку. Дякую 🙏🏻
-
дякую
-
Привіт! Чи знає хтось, якщо людина летить в Канаду через США, потрібна транзитна віза?
-
Дорогі українці, Події в Курській Народній Республіці мотивують працювати ще більше! Кожен ваш донат допомагає нашим захисникам наближати перемогу. Вироби за донати на армію — ви підтримуєте наше військо та отримуєте щось унікальне на згадку. LED лампи - 30$ Брелоки - 5$ - 1шт (20$ - 5шт) Пишіть в Instagram @shymkiv_art або @ma_for_ua, і ми створимо для вас щось особливе! 😉Доєднуйтесь, підтримуйте проєкт підпискою та лайком
-
Я хочу придбати LED lamp наш тризубець, як це зробити і де я можу його забрати?
-
я в Вікторії (Ванкувер остров)
-
В Ленгфорді відкрилась група для дітей кому цікаво:) я вже зареєструвала свою доньку, вона із захопленням чекає на тренування! Приєднуйтесь :)
-
А можна пояснювальну бригаду для необізнаних? Дякую
-
Ваууууу Я обожнюю грозу 🤍
-
Ага) Минулого року було 28 серпня (запамʼятала , бо це був як презент до мого дн😁) Місцеві казали що до цього гроза була десь 7-8 років тому . Чекаю ⚡️⛈️
-
У Вівторок 20.08 - урок акварелі для дорослих,приєднюйтесь,особливо ті,хто ще ніколи не пробував малювати🎨🎨🎨🎨🎨🎨🎨🎨💛🩵Район Сааніч.На 7 вечора🤗