Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Ми укр поштою відправляли, все доходило 👌🏻 єдине, що коробки були пошкоджені кожного разу, через те додатково просіть, щоб вдома гарно в пакети позавертали перед тим, як в коробку класти)
-
Як ви робили BC ID ?
-
Доброго ранку. Поки не було drivers license, то зробила Bcid. В ICBC звертайтесь.
-
Добрий день. Скажіть будь ласка хто оформлював картку BCeID ?
-
Дякую!
-
Може комусь цікаво. Рибалка продає : свіжі креветки, камбала, крила ската. Завтра з 9 - 12 ранку. Адреса: C Dock, Tsehum Harbour (10441 Resthaven Drive, Sidney) Lemon sole @ 5$/LB (Full fish) Rock sole @ 5$/LB (Full fish) live/fresh skate wing @ 5$/LB live humpback shrimp @ 10$/LB frozen side stripe tubs with heads off @25 $/LB
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка чи потрібен для 14 річного підлітка ворк перміт, щоб працювати? І скільки взагалі годин в тиждень він може працювати? Дякую.
-
У них в приміщенні оптики. Я вчора там була. Підіть перевірте
-
Вітаю! А навіщо в реєстрації на вебінар стільки питань з персональними даними? Якщо вся ця інформація потрапить в сумнівні руки, то може бути проблемою для людини. На мій погляд участь в вебінарі не повинна потребувати номеру work permit, телефону, email, адреси реєстрації, дати прибуття, віку та іншого. Я розумію - імʼя, email як контакти, можливо програму по який перебуває в Канаді також потрібно вказати. Просто цікаво навіщо організаторам вебінару така купа персональних даних?
-
В мене трошки навпаки, в мене свої лінзи ...
-
🚨 Вебінар! 🚨 Цієї суботи вранці! Запрошуємо вас на ексклюзивний вебінар за участю Лева Абрамовича, провідного імміграційного адвоката з Abramovich Immigration Law! 🗣️ 🗓 Дата: 21 вересня 2024 ⏰ Час: 09:00 a.m. - 11:00 а.m. по Едмонтону 📍 Місце: Онлайн (посилання на вебінар буде надіслано після реєстрації) Лев Абрамович проведе глибокий аналіз заяв на гуманітарних підставах (H&C) та поділиться своїм баченням стану імміграційної системи в Канаді. Під час вебінару ви дізнаєтеся про ключові аспекти подачі заяв на H&C, зокрема про: - Критерії для успішної подачі заяви. - Важливі моменти, на які варто звернути увагу. - Як зміни в законодавстві впливають на процес подачі. - Поради щодо збільшення шансів на успіх. Також Лев Абрамович обговорить поточний стан імміграційної системи, зокрема: - Виклики, з якими стикаються заявники в сучасних умовах. - Останні тенденції в імміграційній політиці Канади. Цей вебінар буде корисний як для тих, хто вже подає заяви на H&C, так і для тих, хто тільки планує цей крок. Ви зможете поставити свої запитання та отримати відповіді від досвідченого експерта. 🔗 Зареєструватися #Імміграція #Вебінар #ЛевАбрамович