Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня. Дівчата порадьте будь ласка косметолога, що займається інʼєкціями. Бажано Вікторія, Ленгфорд або неподалік. Дякую ☺️
-
Дякую вам🙏🏻
-
*зараз дуже яскрава луна , може трохи перебивати її світлом , але думаю варто спробувати
-
www.solarham.com/ Хто ще не встиг побачити північне сяйво , буде класна нагоди найближчі дні. Я надала посилання,де можна слідкувати за космічною погодою . Насолоджуйтесь 🫶🏼
-
Доброго вечора, я сертифікований тренер з 5-ти річним стажем, працюю в фітнес залі Westcore Training center(проводимо там функціональні тренування) - зараз там перше заннятя безкоштовно. Також провожу персональні тренування в іншому тренажерному залі, тому запршую всіх хто хоче покращити свою фізичну форму.
-
Начебто відмінили показ)
-
Сьогодні о 17:00 Пляжний волейбол та пікнік! Привіт! Погода налагоджується! Збираємось пограти, поспілкуватись! Хто не грає, чудово може провести час поруч на пікніку. Для дітей є дитячий майданчик. Пляж. Океан. Краєвиди. Чудова компанія. Що ще треба?!🤩 Доєднуйтесь! Будемо раді! Увага! Колишній Royal Bay Beach Park тепер називається The Beachlands Park. maps.app.goo.gl/bVvMe4UfLsNm3LyU7?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
maps.app.goo.gl/imq5SU5GGJCTBN6n8?g_st=it
-
Скиньте будь ласка адрес церкви St.Nicolas де потрібно волонтери, я заблукала, 110 Caledonia Ave?
-
Всім привіт!🤗 Долучайте дітей 6-17 років до нашого безкоштовного онлайн заняття "Англійська + програмування"🎓🖥️. Основна ціль - поєднати навички програмування та знання англійської. Це дає великі переваги 💡 в майбутній кар'єрі, незалежно, в якій сфері Ваша дитина буде реалізовуватись. Теми програмування, на вибір, які можна буде поєднати з мовою: - створення ігор на платформах Roblox, Minecraft;🧙 - Цифрове малювання; 🎨✒️ - 3Д моделювання, дизайн, монтаж, фотошоп; - Штучний інтелект; - Створення мультиків та сайтів, тощо. Заняття проходиме в ігровій формі і дитині легко буде засвоїти знання. ❗Кількість місць є обмеженою❗ Для реєстрації та деталей пишіть в особисті '+'
-
Посол і консул виконують різні завдання, представляючи свою країну за кордоном. Короткий огляд різниці: Посол відповідає за дипломатичні відносини між країнами, веде переговори з урядом і працює над розвитком співпраці. Консул допомагає громадянам своєї країни за кордоном — видає паспорти, візи, допомагає в разі надзвичайних ситуацій. Також слід зазначити, що видачею паспортів займається консульський відділ, але це може робити не лише сам консул, а й спеціалізовані співробітники. Юлія Ковалів, посол України в Канаді, займається дипломатичними та економічними відносинами між Україною та Канадою, а видачею паспортів займається консульство.
-
Наша родина переїхали з Отави до Вікторії, за кілька місяців до цього залишивши документи для виготовлення дитячих паспортів в Отаві. Коли документи були готові, я запитала в Отаві чи можна їх отримати в посольстві в Едмонтоні, попередньо уточнивши там порядок - треба було щоб Отава написала імейл Едмонтону про це. На що отримала відповідь від Юлії: «Ви тут катаєтесь по Канаді, а я що, маю ходити на пошту і відправляти? Беріть дитину і їдьте в Отаву забирайте». Я кілька разів дзвонила і писала на протязі 2 місяців, питала як ще можна це зробити - відповіді були у грубій формі. На щастя, одного разу слухавку взяв хтось інший, і сказав, так в чому проблема, відправимо звичайно. І відправили, і ні дитину не треба було брати, ні з нової роботи на 3 дні відпрошуватися.
-
В drivewise можна взяти від школи. Я бачила на сайті, сама не брала. Можна орендувати в будь-якій компанії з оренди машин.