Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainians in Victoria, BC Chat

Ukrainians in Victoria, BC Chat

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
24.2k Posts 903 Posters 54.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5546212551T Offline
    t5546212551T Offline
    Anna Talalaieva
    wrote on last edited by
    *зараз дуже яскрава луна , може трохи перебивати її світлом , але думаю варто спробувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t5546212551T Offline
    t5546212551T Offline
    Anna Talalaieva
    wrote on last edited by
    www.solarham.com/ Хто ще не встиг побачити північне сяйво , буде класна нагоди найближчі дні. Я надала посилання,де можна слідкувати за космічною погодою . Насолоджуйтесь 🫶🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Black and
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, я сертифікований тренер з 5-ти річним стажем, працюю в фітнес залі Westcore Training center(проводимо там функціональні тренування) - зараз там перше заннятя безкоштовно. Також провожу персональні тренування в іншому тренажерному залі, тому запршую всіх хто хоче покращити свою фізичну форму.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Helen Ivanova
    wrote on last edited by
    Начебто відмінили показ)
    1 Reply Last reply
    0
  • t680132113T Offline
    t680132113T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Знайомі пропонують в оренду їх 2х кімн юніт. Будуть раді прийняти українців! Подробиці в оголошенні. www.facebook.com/share/eQyZRsSpRMqwDTKL/?mibextid=79PoIi
    1 Reply Last reply
    0
  • t680132113T Offline
    t680132113T Offline
    Yana
    wrote on last edited by
    Сьогодні о 17:00 Пляжний волейбол та пікнік! Привіт! Погода налагоджується! Збираємось пограти, поспілкуватись! Хто не грає, чудово може провести час поруч на пікніку. Для дітей є дитячий майданчик. Пляж. Океан. Краєвиди. Чудова компанія. Що ще треба?!🤩 Доєднуйтесь! Будемо раді! Увага! Колишній Royal Bay Beach Park тепер називається The Beachlands Park. maps.app.goo.gl/bVvMe4UfLsNm3LyU7?g_st=com.google.maps.preview.copy
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatolii BB
    wrote on last edited by
    maps.app.goo.gl/imq5SU5GGJCTBN6n8?g_st=it
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    @press_anikey
    1 Reply Last reply
    0
  • t564769522T Offline
    t564769522T Offline
    Polina Nerush
    wrote on last edited by
    Скиньте будь ласка адрес церкви St.Nicolas де потрібно волонтери, я заблукала, 110 Caledonia Ave?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6864153117T Offline
    t6864153117T Offline
    Тетяна YCS
    wrote on last edited by
    Всім привіт!🤗 Долучайте дітей 6-17 років до нашого безкоштовного онлайн заняття "Англійська + програмування"🎓🖥️. Основна ціль -  поєднати навички програмування та знання англійської. Це дає великі переваги 💡 в майбутній кар'єрі, незалежно, в якій сфері Ваша дитина буде реалізовуватись. Теми програмування, на вибір, які можна буде поєднати з мовою: - створення ігор на платформах Roblox, Minecraft;🧙 - Цифрове малювання; 🎨✒️ - 3Д моделювання, дизайн, монтаж, фотошоп; - Штучний інтелект; - Створення мультиків та сайтів, тощо. Заняття проходиме в ігровій формі і дитині легко буде засвоїти знання. ❗Кількість місць є обмеженою❗ Для реєстрації та деталей пишіть в особисті '+'
    1 Reply Last reply
    0
  • t6727766763T Offline
    t6727766763T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Всім доброго вечора Я і мій чоловік та наша собачка чіхуахуа , шукаємо 1 к квартиру в Ленгфорді, терміново
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anatolii
    wrote on last edited by
    Посол і консул виконують різні завдання, представляючи свою країну за кордоном. Короткий огляд різниці: Посол відповідає за дипломатичні відносини між країнами, веде переговори з урядом і працює над розвитком співпраці. Консул допомагає громадянам своєї країни за кордоном — видає паспорти, візи, допомагає в разі надзвичайних ситуацій. Також слід зазначити, що видачею паспортів займається консульський відділ, але це може робити не лише сам консул, а й спеціалізовані співробітники. Юлія Ковалів, посол України в Канаді, займається дипломатичними та економічними відносинами між Україною та Канадою, а видачею паспортів займається консульство.
    1 Reply Last reply
    0
  • t436440213T Offline
    t436440213T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    З розмов складалося впевнене враження, що це вона. Але прізвище не питала.
    1 Reply Last reply
    0
  • t436440213T Offline
    t436440213T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Наша родина переїхали з Отави до Вікторії, за кілька місяців до цього залишивши документи для виготовлення дитячих паспортів в Отаві. Коли документи були готові, я запитала в Отаві чи можна їх отримати в посольстві в Едмонтоні, попередньо уточнивши там порядок - треба було щоб Отава написала імейл Едмонтону про це. На що отримала відповідь від Юлії: «Ви тут катаєтесь по Канаді, а я що, маю ходити на пошту і відправляти? Беріть дитину і їдьте в Отаву забирайте». Я кілька разів дзвонила і писала на протязі 2 місяців, питала як ще можна це зробити - відповіді були у грубій формі. На щастя, одного разу слухавку взяв хтось інший, і сказав, так в чому проблема, відправимо звичайно. І відправили, і ні дитину не треба було брати, ні з нової роботи на 3 дні відпрошуватися.
    1 Reply Last reply
    0
  • t494622370T Offline
    t494622370T Offline
    Карина
    wrote on last edited by
    Розкажіть будь ласка що сталось?
    1 Reply Last reply
    0
  • t436440213T Offline
    t436440213T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Мали дуже сумний експірієнс «допомоги», власне, це було найгірше, що трапилось у нас за 2,5 роки тут.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Iuliia Zherdieva
    wrote on last edited by
    В drivewise можна взяти від школи. Я бачила на сайті, сама не брала. Можна орендувати в будь-якій компанії з оренди машин.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    EugeneD
    wrote on last edited by
    А коли у вас закінчувався діючий ворк перміт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    EugeneD
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Хто здавав тут керування місцевими правами? Де брали машину для іспиту з водіння? Якщо своєї поки що немає. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1246521467T Offline
    t1246521467T Offline
    Nataliia Medvediuk
    wrote on last edited by
    Я теж ще чекаю,з березня
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.