Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Таке собі . Не люблю ті відчуття. Зараз намагаюся зрозуміти , чи то тут таке явище трапляється взагалі ? Чи то нове і достатньо сильно трясло як для цієї місцевості? Бо страшилки всякі ходять інтернетом , про цунамі ,і про те що острів накриє та ін. Я ще в Тофіно сьогодні зібралась 🌚
-
From the web: "I was told by a geologist that Tsunamis don't turn corners, so Victoria should be ok. The west coast of the island would get the Tsunami".
-
Ліжко і меблі добре таки потрісло.
-
www.facebook.com/innakapk
-
В приватні номер телефону надішлю
-
Доброго дня ! Підскажіть хто де шукав роботу та як вчили англійську , та підскажіть за який час тут реально знайти роботу ?
-
Вітаю! Щодо роботи, то це дуже індивідуально, залежить від того, яку роботу шукаєте, як шукаєте, які вихідні дані (рівень англійської / французької, попередній досвід роботи, наявність знайомих, хто порекомендує і т.п.). По часу може бути від 1 дня до року і більше.
-
В мене досвід працювання в лабораторії ( була лаборантом хімічного аналізу ) , рівень англійської А2 , наближений до В1 , але я сюди як попала мені стало тяжко і здається що я все що вчила з англійської , то забула в раз . Я розумію , що швидко англійську я не вивчу , це треба декілька місяців . Тому я розумію що робота в лабораторії це тут мрія , навіть якщо я буду розуміти що робити . Тому шукаю щось простіше , але щоб по 8 часом роботи бо треба ще якось англійську витягувати .
-
Можливо є тут хтось хто міг би допомогти з роботою ?
-
Напишіть мені на [email protected]. Спробую допомогти
-
Шановна громада! Завітайте до Українського культурного центру за тортиками🍰 Наполеон, Медовик 1 шматок - $7 Цілий торт - $40 Працюємо сьогодні до 16:00 📍 3277 Douglas St ukrainianfoodvictoria.ca/
-
Скажіть будь ласка хто оформлював Child benefit?