Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
CRA розраховує ці виплати залежно від доходу. Ви можете подивитися призначені виплати у своєму кабінеті CRA.
-
Привіт, підкажіть де знайти інформацію як вклеїти візу в новий паспорт, чи це потрібно заново подаватися?
-
Дякую
-
Новий паспорт- нова віза. Подаватися треба.
-
доброго дня всім) хочу переїхати до БК, але не знайду подібних чатів, з людьми, житлом і тд. будь ласка, порекомендуйте, дуже вдячна) всім чудового настрою 🫶🏻
-
я зараз у Едмонтоні, зима, самі розумієте)
-
там тепліше, є океан та пальми
-
це спланований та усвідомлений крок, маю грандіозні наміри
-
я все розумію
-
ооо, дуже Вам дякую🤍
-
якщо є така можливість
-
чудово) напишіть мені їх лінки, будь ласка)
-
І податки не 5, а 12% через PST
-
І бензин дорожче
-
Вам же там комфортно, раз Ви там живете) навіть в таких складних умовах
-
Якщо окнан і пальми, то десь це про Ванкувер 😉 Є така молодіжна тусовочна група Движ Ванкувера - там швидше випитаєте про житло, бо практично всі учасники новоприбулі. Про роботу нічого не пораджу - мені здається, на острові всі якось швидко знаходять, а з Ванкуверських знайомих частина жаліється, що ніяк не може
-
Я чесно, не знаю, чому люди не хочуть, щоб інші теж могли жити в гарному клімати Я це бачила і в чаті Кіпру, і в Іспанії Всім важко, але всі їдуть до моря Бояться,що море не резинове напевно
-
дякую Вам, знайшла)
-
Я не побачила, що хтось не хоче, щоб тут інші жили. А ось таких, які сюди їхали не підготовлені до реалій - таких бачила. Тому людей просто попереджають обережно приймати рішення.
-
@anayanaana Ви правильно все розумієте! Дійсно,коли бачиш навкруги багато гарної природи,адекватний клімат і прекрасних людей,то хочеться йти вперед. Все буде у вас тут добре! А якщо ви вже з PR,то ще легше вам буде. Удачі, від щирого серця 😊
9 Feb 2023, 06:38
21946/23504
about 6 hours ago