Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
я все розумію
-
ооо, дуже Вам дякую🤍
-
якщо є така можливість
-
чудово) напишіть мені їх лінки, будь ласка)
-
І податки не 5, а 12% через PST
-
І бензин дорожче
-
Вам же там комфортно, раз Ви там живете) навіть в таких складних умовах
-
Якщо окнан і пальми, то десь це про Ванкувер 😉 Є така молодіжна тусовочна група Движ Ванкувера - там швидше випитаєте про житло, бо практично всі учасники новоприбулі. Про роботу нічого не пораджу - мені здається, на острові всі якось швидко знаходять, а з Ванкуверських знайомих частина жаліється, що ніяк не може
-
Я чесно, не знаю, чому люди не хочуть, щоб інші теж могли жити в гарному клімати Я це бачила і в чаті Кіпру, і в Іспанії Всім важко, але всі їдуть до моря Бояться,що море не резинове напевно
-
дякую Вам, знайшла)
-
Я не побачила, що хтось не хоче, щоб тут інші жили. А ось таких, які сюди їхали не підготовлені до реалій - таких бачила. Тому людей просто попереджають обережно приймати рішення.
-
@anayanaana Ви правильно все розумієте! Дійсно,коли бачиш навкруги багато гарної природи,адекватний клімат і прекрасних людей,то хочеться йти вперед. Все буде у вас тут добре! А якщо ви вже з PR,то ще легше вам буде. Удачі, від щирого серця 😊
-
Доброго часу. Допоможіть, будь ласка, з інформацією: людина захворіла, рандомний доктор (не сімейний) виписав певні ліки, людина тиждень хворіла, не була на роботі і не отримувала зарплатню. Чи якимось чином хтось платить лікарняні? Якщо так, то чи можна алгоритм отримання? Пс. Відрахування на ЕІ робилися кожний чек більше року. Дякую за відповідь
-
Helen 5 днів лікарняного на рік оплачувалось,так у мене було на роботі.Не знаю чи це так всюди. Весь інший час хворіли за свій рахунок
-
Перший тиждень лікарняного EI не покриває. До 5 днів оплачувального лікарняного у Британській Колумбії може надати роботодавець за умови, що Ви відпрацювали на нього не менше 90 днів. Однак не на всіх роботодавців ця вимога поширюється. Деталі тут: www2.gov.bc.ca/gov/content/employment-business/employment-standards-advice/paid-sick-leave
-
Щодо EI пояснення тут: www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-regular-benefit/after-applying.html#
-
До яких саме реалій?
-
Високі ціни на оренду, високі податки, дорогі продукти, дорогий бензин, складнощі з пошуком роботи та отриманням PR тощо. В усьому іншому так - гарний клімат, красива природа.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка чи у Lanford гінеколог який розмовляє українською?
-
Всім привіт) підкажіть за це місце в парку, якщо там поставити проектор зі звуком і дивитись фільм, треба десь забукати або повідомити про це ? Та за допомогою чого можна вивести живлення для проектору ? Дякую 🌸
9 Feb 2023, 06:38
21954/23551
about an hour ago