Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Career Paths ви це маєте на увазі? www.welcomebc.ca/Work-in-B-C/Career-Paths-for-Skilled-Immigrants
-
Якщо ви маєте на увазі затвердити дипломи, тоді вам треба це зробити через WES. Це можна зробити безкоштовно якщо ви їх використовуватимете для навчання. Якщо для роботи - це платна послуга.
-
Я про освіту.
-
Місяць
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка а в БК є якісь програми по переатестації для прибулих по програмі CUAET? Я дивився сайт посилання на який знайшов на офіційному сайті Канади, але ця програма по переатестації тільки для людей з ПР ( що не зовсім логічно). Дякую за відповідь.
-
Приблизно 3 тижня
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, MSP поштою кому через який час надіслали ?
-
Є можливість поселення на 2 тижні для тих українців, хто прибуває до аеропорту у Ванкувері: cannyvr.ca/ukrainian-services-ukrainian/ Важливий нюанс: поселення за наявності місць (тобто можуть надати безкоштовне житло на цей період, а можливо й ні, якщо усі місця зайняті)
-
В Ванкувері в аеропорту є волонтери , мого знайомого заселили на місяць в готель. Спробуйте там звернутись.
-
Ні, в аеропорті Вікторії немає ніякої допомоги новоприбулим. На житло заявки подавати тут ukrainehelpvi.ca/hosting-program-eligibility/
-
И если не сложно подскажите где искать жилье
-
Добрый день, летим 22 февраля с девушкой и другом в Викторию, подскажите пожалуйста есть ли куда обратиться в аэропорту что б помогли с временным проживанием или документами ? Спасибо)
-
На здоровье, буду очень рада, если кому-то это пригодится ❤️ обращайтесь 🤗
-
Спасибо, Анечка, большое!😊❤️ За новую полезную информацию, за поддержку и вдохновение!
-
Добрый день. Меня зовут Мила, у меня на 1е марта самолет в Ванкувер. Планирую дальше в Викторию. Может есть, кто желает снять совместно жилье. Или знает возможности с поселением. Я без вредных привычек, но у меня есть кот. Рассмотрю любые варианты. Буду благодарна за помощь
-
Якщо ви ходите на курси а Camosun Collage вам там можуть встановити безкоштовний ворд як для студента
-
буду думать дякую велике!
-
Google applications онлайн має і текстовий процессор і електронну таблицю. І все безкоштовно
-
Сьогодні одна жіночка з Африки мене здивувала. Каже війна в Україні, бо Америка хоче багатства Росії забрати. Я питаю: «А Росія ? Не винна?😳🤯» Вона: « Росія молодець, захищає свої землі» Боже, я не думала що вата й там буде. Яка сила пропаганди☝️Не дарма Лавров до Африки їздив, тепер крутять там своє кіно. Жесть 🤦
-
Або можна використовувати Google Docs/Sheets замість Word/Excel. Онлайн, усі документи в хмарі
9 Feb 2023, 06:38
220/24045
about an hour ago