Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Добрий вечір Завтра маю road test( наразі маю L, тому за правилами не маю права знаходитись сам в авто), але людина, яка повинна була поїхати зі мною, завтра не зможе, чи може завтра хтось проїхатись зі мною до icbc (13:00) З мене смачний обід 😁 Дм, якщо хтось зможе
-
Хай все буде добре 👌 напишіть як все відбудеться - скоро також здавати
-
Ми також подали в березні, і прийшли два тижні тому. Але ми написали їм, і після того справа зрушила з місця.
-
Rent 920 + utilities This is an up-level apartment with 3 bed and 1.5 baths. One room for one person available from 1 December . Sharing of the house with three other persons: a young couple and a young woman. There will be a bed in the room, and a desk if needed -Share kitchen, dining area and laundry. - Close to UVIC and Camosun College. -3 minutes walk to bus stop. -Parking is available on street. - Access to the backyard and for growing your own plants. We are looking for a quiet, respectful and responsible person. If you are interested please tell me a bit about yourself. -References preferred. -Deposit required. -No party, no drug/no vaping/no smoking outside or inside the properties, sorry no pets.
-
Всім привіт, щойно дізналася, що 1 грудня у Вікторії буде концерт театру "Ґердан"😍 Вони дуже круті, це потрібно побачити! Хто зі мною на концерт? Це їх відео на YouTube youtu.be/WiZhzvS86Ic?feature=shared&fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAabeQSj1Beq3WcCIZ6_7nzT2K5lGKvqeHkIPRXSazRr-0U2jkKf5DvkgspA_aem_lp-R39mKwFMCZFmybJXcww КВИТКИ ТУТ: www.eventbrite.ca/o/kazka-entertainment-16399299114?fbclid=PAZXh0bgNhZW0CMTEAAaYKu6uWYsIxaj5hrAnBSsdVd5gAWvZ0TjR4PFiult7-WMmzUT857uwprqM_aem_com92DbBHnpJvSbRXC -dWg
-
Супер!!!
-
Хто сьогодні сюда? Познайомлюся 😉
-
📣Шукаємо волонтерів для створення різдвяних прикрас для українського культурного центру м.Вікторія 📍Де: UCCSVI 🕐Коли: 28 жовтня з 5 до 8 вечора Це класна можливість допомогти укр. центру, зібратися для спілкування, дізнатися як створювати різдвяні прикраси та отримати «+»в карму ✂️Всі матеріали будуть надані
-
Всім привіт! Можливо комусь потрібен соплівідсмоктувач для дитини? Не використвовувався Забирайте безкоштовно
-
☀️Всім привітики Наша онлайн школа організовує набір на курси з програмування для діток з таких напрямків: • Scratch - створення ігор та мультиків • Web розробка- створення сайтів • Web Design - графічний дизайн з 0 • Python - створення додатків • Digital Art - робота з фотошопом • Unity - створення професійних ігор Перший урок БЕЗКОШТОВНИЙ ✅ ❗Рекомендований вік: від 5 до 17 років. МОЖНА вчитись і дорослим також 📩Тільки для запису пишіть мені "+" в особисті, а не тут щоб я бачила повідомлення Та долучайтесь і долучайте усіх зацікавлених
-
Шкода ((( Я вже встигла запланувати іншу справу. Трохи запізно дізналась (( А так хочу попасти на їх концерт
-
Ну а вже в самих формах то всюди пишете канадську адресу і так само супроводжуючий лист, що ви проживаєте в Канаді і нажаль такої опції, як податися на візу в Канаді у них немає - то ви вказали, що ви поза Канадою. Якось так
-
Як я читала, коли заповнюєте анкету на самому початку, то треба вказати, що ви поза Канадою і тоді воно видасть форму надалі для заповнення на візу. Чомусь у них тут така опція, як подача на візу в Канаді - не передбачена 🤪
-
Доброго дня, мене звуть Юрій я сертифікований фітнес тренер та дієтолог-нутриціолог, на даний момент працюю тренером в залі AnitimeFitnes, також провожу тренування в залі Fit4Less запрошую всіх бажаючи покращити свою фізичну форму, при роботі з клієнтами також контролюю дієту тому результат буде досить швидко 💪
-
Всім привіт ✨ Розклад Мафії, запис та кількість вільних місць можна буде бачити в одному місці 🥳 (До останнього не хотіла створювати ще чат, але здається, так буде швидше для вас та зручніше) t.me/+makW1uvWUM5iOGQ6