Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Хто сьогодні сюда? Познайомлюся 😉
-
📣Шукаємо волонтерів для створення різдвяних прикрас для українського культурного центру м.Вікторія 📍Де: UCCSVI 🕐Коли: 28 жовтня з 5 до 8 вечора Це класна можливість допомогти укр. центру, зібратися для спілкування, дізнатися як створювати різдвяні прикраси та отримати «+»в карму ✂️Всі матеріали будуть надані
-
Всім привіт! Можливо комусь потрібен соплівідсмоктувач для дитини? Не використвовувався Забирайте безкоштовно
-
☀️Всім привітики Наша онлайн школа організовує набір на курси з програмування для діток з таких напрямків: • Scratch - створення ігор та мультиків • Web розробка- створення сайтів • Web Design - графічний дизайн з 0 • Python - створення додатків • Digital Art - робота з фотошопом • Unity - створення професійних ігор Перший урок БЕЗКОШТОВНИЙ ✅ ❗Рекомендований вік: від 5 до 17 років. МОЖНА вчитись і дорослим також 📩Тільки для запису пишіть мені "+" в особисті, а не тут щоб я бачила повідомлення Та долучайтесь і долучайте усіх зацікавлених
-
Шкода ((( Я вже встигла запланувати іншу справу. Трохи запізно дізналась (( А так хочу попасти на їх концерт
-
Ну а вже в самих формах то всюди пишете канадську адресу і так само супроводжуючий лист, що ви проживаєте в Канаді і нажаль такої опції, як податися на візу в Канаді у них немає - то ви вказали, що ви поза Канадою. Якось так
-
Як я читала, коли заповнюєте анкету на самому початку, то треба вказати, що ви поза Канадою і тоді воно видасть форму надалі для заповнення на візу. Чомусь у них тут така опція, як подача на візу в Канаді - не передбачена 🤪
-
Доброго дня, мене звуть Юрій я сертифікований фітнес тренер та дієтолог-нутриціолог, на даний момент працюю тренером в залі AnitimeFitnes, також провожу тренування в залі Fit4Less запрошую всіх бажаючи покращити свою фізичну форму, при роботі з клієнтами також контролюю дієту тому результат буде досить швидко 💪
-
Всім привіт ✨ Розклад Мафії, запис та кількість вільних місць можна буде бачити в одному місці 🥳 (До останнього не хотіла створювати ще чат, але здається, так буде швидше для вас та зручніше) t.me/+makW1uvWUM5iOGQ6
-
Доброго дня также питання якщо я маю health number та bc card я знала та питала що обслуговування швидкої безкоштовне тоді за що борг я зрозуміти не можу. Я була за ці 2 рокі можливо 3,4 рази на швидкій та кожен раз це були вагомі причини та кожен раз я питала та мені казали що в мене все покривається та нічого платити не треба
-
MSP покриває тільки Health
-
Швидка не покривається MSP, якщо у вас є додаткова страховка, то там може бути окрема послуга Ambulance, тоді ви звертаєтесь до цього сервісу і вони покривають вам ці витрати