Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго ранку, скажіть будь-ласка хто знає скільки коштує багаж з Монреаля до Вікторії?
-
Ні, записуватися не треба
-
Доброго дня также питання якщо я маю health number та bc card я знала та питала що обслуговування швидкої безкоштовне тоді за що борг я зрозуміти не можу. Я була за ці 2 рокі можливо 3,4 рази на швидкій та кожен раз це були вагомі причини та кожен раз я питала та мені казали що в мене все покривається та нічого платити не треба
-
У нас знайомляться та спілкуються українці з усього світу ❤️🇺🇦 дуже чекаємо і на тебе 🤗 t.me/PereclichcaUA
-
MSP покриває тільки Health
-
Швидка не покривається MSP, якщо у вас є додаткова страховка, то там може бути окрема послуга Ambulance, тоді ви звертаєтесь до цього сервісу і вони покривають вам ці витрати
-
Вітаю. Може комусь треба препарати. Звертайтесь в особисті.
-
Можливо хтось чекає на прододження ворк перміту. Подавався 31 березня - отримав відповідь сьогодні 26 жовтня. 7 місяців очікування.
-
Нічого ніколи не приходило і я коли питала в швидкій чи мені треба щось платити вони казали що все покривається і ні нічого не треба платити
-
Але ж я питала чи покривається і мені казали що так покривається
-
мене швидка везла здається 2 рази
-
Дякую
-
Якщо везла швидка, то оплата обов'язкова. Близько +- 50$ за один раз.
-
добре дякую от блін ну добре що не 900
-
Ну походу 100$ винна але мені не приходив інвойс ніколи можливо після того як я зʼїхала приходив на стару адресу
-
Виклик швидкої 80 кад, якщо вас забрали, якщо швидка приїхала і не забрала, то вартість 50 кад. Це у випадках, коли є мсп. Якщо мсп немає, то вартість 848 кад. Більше інформації за лінком. http://www.bcehs.ca/about/billing/fees
-
Дякую вам велике
-
Msp в мене э як я розумію
-
80 дол, якщо точно
-
Всім велике дякую любі українчики ❤️
9 Feb 2023, 06:38
22267/24124
about 3 hours ago