Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую 🫶🏼
-
Вітаю! Рада поділитися інформацією про безкоштовні вебінари, які можуть стати Вам у нагоді. 1 - WE Info Session: CRA Benefits and Credits for Newcomers When: Wednesday, October 30, 2024 Time: 5:30 PM – 7:00 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Lance Vaillancourt, Canada Revenue Agency 2 - WE Info Session: How BC PNP and Express Entry Work When: Tuesday, November 5, 2024 Time: 5:00 PM – 7:00 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Masoud Manzouri, RCIC 3 - WE Info Session: Canada Child Benefit When: Tuesday, November 12, 2024 Time: 5:30 PM – 7:00 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Lance Vaillancourt, Canada Revenue Agency 4 - WE Workshop: Understanding the Canadian Job Market: A Focus on Tech When: Monday, November 18, 2024 Time: 5:00 PM – 6:30 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Mary Finch, CCDP, NPower 5 - WE Workshop: Extending Your Work Permit When: Wednesday, November 20, 2024 Time: 6:00 PM – 7:00 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Masoud Manzouri, RCIC Реєстрація на всіх заходи відкрита за посиланням: cfbc.ca/we/ Заходи проводяться Construction Foundation of BC (CFBC) у межах програми Welcome Exchange, що фінансується Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). Якщо виникнуть запитання, будь ласка, напишіть на [email protected]
-
Привіт! У компанії, де я працюю, зараз проходить розіграш подарункової карти на 100 доларів для Glow Integrative (www.glowintegrative.com/) — це класне місце для тих, хто хоче подбати про своє здоров'я та самопочуття. Там пропонують різні послуги з холістичного догляду: масажі, лікувальні процедури, консультації з нутриціології та багато іншого, щоб ви могли відчути себе краще як фізично, так і емоційно. Умови участі дуже прості, і зараз шанси на виграш високі, адже поки що не так багато учасників. Якщо вам цікаво взяти участь, ось пост із усіма умовами, що потрібно зробити: www.instagram.com/p/DBceH-Ky4t0/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA== Не пропустіть шанс побалувати себе або близьких ✨
-
Доброго дня, хотів поділитись що зараз в залі де я працюю тренром AnytimeFitnes на Mckenzie Ave два заннятя з тренером безкоштовних, на цих занятях також проводимо повний скан тіла який показує нам водний баланс, рівень мінералів, рівень м'язової маси(вагу) рівень жирової маси(відсоток також), загальний стан організму, дуже цікавий досвід, тому кому цікаво пишіть 🏋♂️
-
Всім доброї ночі. Таке питання – чому тут у регіоні, де багато води як прісної, так і морської такі скупі прилавки з рибою у супермаркетах. Пари полиць і один лосось і той нудно виглядає. Тут можна купити десь наприклад скумбрію гарячого і холодного копчення?
-
Доброго ранку) віддам проїздний на автобуси по GVA, який діє ще 5 днів. Кому цікаво, пишіть в особисті.
-
Можна, я щамовляоа в дівчини з Ванкувера. Дуууужжже смачне різне мясо і риба холодного і гарячого копчення.
-
ukrainehelpvi.ca/assistance/
-
Добрий день. Скажіть будь ласка хто отримував вже кошти від Child benefit? І за який період? Ми оформили рік тому і ще нічого не приходило.
-
Так у нас було 18 місяців в грудні минулого року. Тоді і оформили і й досі чекаємо цих коштів . Це я так розумію що треба вже їм писати листа і питати коли прийдуть вже ці кошти?
-
Дякую вам. В кабінет неможу зайти бо забув пароль. Мабуть треба новий обліковий запис зробити. Там Бухгалтер вроді як займається оформленням . Я їй скинув заповнені документи. Але там було в них питання чому в чоловіка дохід нульовий і їм сказала бухгалтер що дружина сама з дитиною в Канаді а чоловік в Україні.