Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Добрий день. Скажіть будь ласка хто отримував вже кошти від Child benefit? І за який період? Ми оформили рік тому і ще нічого не приходило.
-
Так у нас було 18 місяців в грудні минулого року. Тоді і оформили і й досі чекаємо цих коштів . Це я так розумію що треба вже їм писати листа і питати коли прийдуть вже ці кошти?
-
Дякую вам. В кабінет неможу зайти бо забув пароль. Мабуть треба новий обліковий запис зробити. Там Бухгалтер вроді як займається оформленням . Я їй скинув заповнені документи. Але там було в них питання чому в чоловіка дохід нульовий і їм сказала бухгалтер що дружина сама з дитиною в Канаді а чоловік в Україні.
-
Інформація для тих, хто шукає житло в оренду (публікую від імені знайомих, які орендують цю квартиру наразі та не мають Фб та Телеграм) Із 23 жовтня здається в оренду 1 кімнатна квартира-студія з балконом (2-й поверх) на перетині McKenzie Ave та Shelbourne St (3949 Shelbourne St, Victoria). Поблизу - школи, супермаркети, зупинки автобусів. Поточні орендарі повертаються в Україну та залишаються у квартирі меблі, що спрощує переїзд нових жильців. У квартирі є все необхідне для комфортного проживання, включаючи сушильну, пральну та посудомийну машину, роздільний санвузел тощо. Вартість оренди - $1700+комунальні Не суборенда. Договір буде напряму із орендодавцем. З усіх питань звертайтеся, будь ласка, до Оксани 236-882-2972
-
всім привіт! хочу поділитись з вами класним місцем, яке вчора відкрилось на 2830 Peatt Rd, Victoria, BC V9B 6Z2. це класне кафе з смачною кавою і настільними іграми, ігор дуже велика колекція і в середині дуже затишна атмосферу. тому всім рекомендую відвідати:)
-
Вам потрібно подзвонити в cra та запитати в мене таке саме було тому що вони не найшли файл а саме свідотство про народження та рішили це питання за 10 хв
-
Треба мати компанію друзів, щоб відвідати)
-
Дякую. Будемо шукати перекладача.
-
Документи відправляли почтою, через три місяці отримали рішення. Робили за допомогою ролика з ютуб youtu.be/qWEQNiKfjkI
-
Обов'язково дзвоніть, тому що міг бути запит на якись додатковий документ, і ви не бачите бо не заходите в кабінет. Тому дзвоніть і все уточняйте. Але наберіться терпіння бо треба на лінії чекати довго.
-
Короче така історія.... наша українка яка приїхала до Торонто, теж дивувалась бо не могла ні як знайти нормальний заклад типу ресторану/ кафе, чистий смачний і т.д. І якось десь зачепилась із менеджером, казала у вас типу ніякого сервісу і всюди черги і купують задорого ту всю пародію...менеджер їй відповіла, що тут в Америці клієнти ганяються за закладами, а в Європі типу - заклади за клієнтами....то типу їм пофіг..тому тут - ,,і так сойдет''🙃
-
Привіт Всім! Якщо знаєте, порадьте, будь ласка, гарну автошколу з толковим інструктором у Ленгфорді. Дякую
-
-
Доброго вечора, ніхто не пробував подаватися на одноразову фінансову допомогу для українців від провінції, в Service BC?