Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Доброго дня Підскажіть будь-ласка, вишиванки є тут чи де можна купити? Дякую)
-
Здравствуйте...Мы с мужем недавно приехали в Викторию ..пенсионеры ...муж заслуженный учитель Украины ..историк с 45 летним стажем. Я художник пейзажист....Ищем работу...Прочла объявление о том что на каникулах некуда девать детей ..Готовы обсудить вопрос об организации частной школы продлённого дня...с родителями и руководством центра...
-
То є сайт. Для запису. Якщо не пройти , то нагадають... типу ю маст
-
А також маленькі футболісти, але тут підійдуть як хлопчику так і дівчинці, розмір 10.5
-
Чи є тут маленькі хокеїстки, років 3-4, розмір 8, віддам ці гарненькі ковзани
-
Сьогодні в українській бібоіотеці в УКЦ з 11:00 до 11:30 проходять читання для дітей www.facebook.com/events/550028133627420/?ref=newsfeed
-
Предлагаем домашние пельмени 25 д кг. Квашеная капуста 10 д 1л банка Корейская морковь 20 д 1л банка ...р н ....Langford Jaclin Voad. Сдаём комнату для девушки или пары до января 900 д в месяц ,+ 1/4 электроэнергии ... .кому интересно пишите...Галина ..
-
Доброго дня! Шукаю клієнтів для парної, групової та одиночної консультації щодо взаємин та особистих питань. Я нещодавно приїхала та хочу також поділиться як і зі мною діляться світлом та добром. Для Вас – це допомога у життєвій ситуації, для мене – можливість так само віддячити країні та людям, що так привітно мене прийняли. Я проводжу зустрічі онлайн використовуючи метофоричні карти (не гадальні) все невимушено, часто в ігровій формі, карти допомагають відкрити темні куточки вашої душі, дають можливість побачити вихід зі складних життєвих труднощів. Метод чудово підходить для вирішення повторюваних сценаріїв та проживання складних емоційних подій. Сесія проводиться онлайн (можлива особиста зустріч), тривалість залежить від кількості осіб. Оплата-донейшн по серцю, наскільки відчуєте допомогу настільки зможете віддячити ) Якщо потребуєте емоційної підтримки і готові шукати вихід із ситуації - буду рада попрацювати разом! Пишіть в особисті!
-
О котрій годині сьогодні буде уже відкрито в церкві? В 8.00 можна бути ?