Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Яка краса! У мене в саді ростуть опеньки.
-
Так пишуть що заявку на продовження паспорта треба подавати не більше ніж за 3 місяці до його закінчення ?
-
Подавались 6 червня. Паспорт поки очікуємо…
-
Це в Едмонтоні.
-
Дякую вам за відповідь
-
Доброго ранку!Хто впіймав слоти в Оттаву на виготовлення паспорта,адреса змінилася.Для консульських дій ,будівля поряд з Embassy of Ukraine in Ottawa
-
🎈 Chic Balloons — створюємо свято вашої мрії! 🎈 Шукаєте стильне оформлення для особливої події? Ми створюємо яскраві композиції з кульок для днів народжень, весіль, дитячих свят і корпоративів! 🌟 Підписуйтесь на @chic_balloons_chic_balloons та надихайтесь ідеями для вашого свята! ✨ Chic Balloons — даруємо радість у кожній кульці!
-
Компанія Intelcom/Dragonfly Amazon Delivery запрошує на роботу водіїв для доставки посилок від Амазон в наступні міста: Ред Дір(АБ), Келоуна(ВС), Вікторія(ВС) Вимоги: - наявність водійських прав клас 5 - базова англійська - сучасний телефон, вміння орієнтуватися в картах - стресостійкість, робота в команді Переваги: - стабільна зп (залежить від міста, до податків та витрат по роботі 4000-5000 дол/міс - надається житло та авто за необхідності - 5-6 денний робочий тиждень Робота не сезонна, постійна, робот багато. Не соромтеся звертатися в приватні повідомлення, відповім на всі питання.
-
Яка різниця між продовженням паспорту та виготовлення нового для дитини до 12 років? Як краще хто знає?
-
Який час не оберу пише зайнятий Це глюк?
-
Дякую
-
Подовжити можна за 2 місяці до того, як паспорт прострочиться (не раніше). Також, мені здається в подовжений паспорт не факт, що можна вклеїти нову візу. Тобто, якщо будете виїжджати з країни - назад без візи дитина не заїде. Якщо є можливість зробити новий паспорт - краще зробити новий паспорт, я думаю.
-
Не дає записатись)