Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дякую
-
Подовжити можна за 2 місяці до того, як паспорт прострочиться (не раніше). Також, мені здається в подовжений паспорт не факт, що можна вклеїти нову візу. Тобто, якщо будете виїжджати з країни - назад без візи дитина не заїде. Якщо є можливість зробити новий паспорт - краще зробити новий паспорт, я думаю.
-
Не дає записатись)
-
Тоді я заплуталась)) як робити краще
-
В мене також
-
Доброго всім дня. Наближаються свята то ж порадуйте себе красотою навколо. Роблю віночки та композиції до свят з натуральних матеріалів для вхідній вуличній зони. Можна замовити в любих кольорах чи вибрати з наявних. Ціна за віночок 35$ -45$, якщо треба великий то 65$. За сет з 3х композицій від 105 до 150$. Якщо цікаво пишіть в лічку.
-
Доя pr Потрібен новий
-
Така сама проблема
-
🎈 Chic Balloons — створюємо свято вашої мрії! 🎈 Шукаєте стильне оформлення для особливої події? Ми створюємо яскраві композиції з кульок для днів народжень, весіль, дитячих свят і корпоративів! 🌟 Підписуйтесь на www.instagram.com/chic_balloons_events?igsh=NGNyb21kcXdoOGdk та надихайтесь ідеями для вашого свята! ✨ Chic Balloons — даруємо радість у кожній кульці! Janna Janna ми створили сторінку в інстаграмм та фейсбук www.facebook.com/profile.php?id=61568696640726&mibextid=LQQJ4d