Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Дуже співчуваю Вам і сподіваюсь, що у Вас буде все добре🙏🏻 я не лікар і не можу давати поради, але я знаю, що ці амінокислоти мають хорошу заспокійливу дію. Вони продаються у звичайному магазині та читала, що не визивають звикання. Головне, почитати інструкцію і приймати правильну дозировку. Бажаю Вам здоров’я, ментального та фізичного🙏🏻
-
Якщо дуже потрібно щось по рецепту, можна знайти психіатрів в Україні, які напишуть вам рецепт англійською і їх здається повинні приймати . Мені десь розповідали про цей метод, дайте знати в особисті, я вам скину подробиці
-
⛪️ ST. NICHOLAS CHRISTMAS FOOD FAIR на фінальній стадії підготовки до ярмарку української кухні і шукає волонтерів на найзавантаженіші дні: Середа, 27 листопада: Приготування голубців (9:00 – 12:00). Потрібно 6-7 волонтерів. Четвер, 28 листопада: Підготовка залу до ярмарку (17:00 – 19:00). Потрібно 7-8 волонтерів. П’ятниця, 29 листопада: Підготовка залу до ярмарку (10:00 – 16:00). Потрібно 7-8 волонтерів. Субота, 30 листопада ~ ЯРМАРОК ~ Двері відкриті з 11:00 до 14:00. Потрібно 22-25 волонтерів з 8:30 до 16:00. —————————— ✅ Реєстрація тут shorturl.at/LrAgK або звертайтеся до Роберта, 250-386-7872, [email protected]
-
Якщо є можливість якось передати, то я можу вам придбати і передати , ми ж за електроні версії говоримо так ?
-
Вітаю! На цьому тижні відбудуться онлайн два безкоштовних заходи, які Ви можливо захотіли б відвідати. WE Workshop: Understanding the Canadian Job Market: A Focus on Tech (Розуміння канадського ринку праці: фокус на Tech / IT) When: Monday, November 18, 2024 Time: 5:00 PM – 6:30 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Mary Finch, CCDP, NPower Будемо розбиратися із тим, як знайти роботу в IT у Британській Колумбії, що вимагають від кандидатів роботодавці та як підвищити свої шанси працевлаштування. Register at cfbc.ca/we/ WE Workshop: Extending Your Work Permit (Продовження дозволу на роботу) When: Wednesday, November 20, 2024 Time: 6:00 PM – 7:00 PM PT Where: online via Zoom Language: English with Ukrainian interpretation, if needed Speaker: Masoud Manzouri, RCIC Плануємо обговорити процес продовження дозволу на роботу у Канаді. Доповідач - регульований канадський імміграційний консультант. Register at cfbc.ca/we/ Заходи проводяться Construction Foundation of BC у межах програми Welcome Exchange, що фінансується Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC). Якщо виникнуть запитання, напишіть, будь ласка, на [email protected]
-
Хто забув щойно на фудшер в Ленгфорді свій рюкзак?
-
За будь- якої погоди🙏🏻
-
1000 днів як отам, за океаном , титанічні люди тримають нашу Україну . Сьогодні о 18:00 покажемо всьому світові нашу єдність , нашу цілісність .
-
Шановна громада, нагадую що сьогодні о 6pm відбудеться ралі біля парламенту. Rain or Shine Будь-ласка, одягайте теплі речі, беріть із собою постери, прапори та LED свічки(справжні палити не дозволено). Додаю лінки: 🔗 на івент в фейсбук: facebook.com/events/s/rally-to-mark-1000-days-of-rus/574527831720447/ 🔗 на постери: drive.google.com/drive/folders/1M3_JUmZ_VWJ0y7h7h8KUXGgAaZe2W12y?usp=share_link Додаю також постер в інстаграм та місце зустрічі та парковки. Слава Україні!