Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Це там де RBC bank? В тому будинку?
-
Ще трошки маємо, але вже не так багато🙂
-
Поділіться будь ласка, що це за концерт?
-
Друзі, запрошуємо Вас на Український Різдвяний концерт! 🎶🎄 Вечір обіцяє бути наповненим чудовою святковою атмосферою завдяки талановитим музикантам, співакам та танцюристами! ❤️На Вас чекають: Хор Калина з традиційними колядками, співачка Олександра Цуприк, енергійні танцювальні постановки від Веселки, хор Luna, талановиті скрипалі Борис та Юлія (LADO string) та маленькі артисти дитячого хору. 🗓️20 грудня ⏰Початок в 7:00pm (двері відкриваємо в 6:00pm) 📍Dave Dunnet Theatre (Oak bay high school, 2121 Cadboro Bay Rd, Victoria) 🔖Квитки можна придбати онлайн за посиланням, або в офісі Українського Культурного Центру. ukrainehelpvi.ca/tickets/
-
!!! Батьки, зверніть увагу 🤓 місцева виставка для дітей, які люблять LEGO, відкривається facebook.com/events/s/sidney-museum-19th-annual-lego/1081303096993677/
-
Маю 2 квитки на сьогоднішній концерт, якщо комусь треба - пишіть мені
-
А у всіх у квитках написано ticket No? Це смущає трохи
-
Продано
-
Дякую :) фух
-
Все буде окей)) не переживайте))
-
Любі дівчатка! Запрошую вас на процедуру безпечного та професійного проколювання вушок для дітей та дорослих 💎 📌 Про мене: • Досвід роботи. • Використовую стерильні інструменти та якісні матеріали. • Індивідуальний підхід до кожного клієнта. 📌 Послуга включає: • Підготовку та консультацію. • Проколювання вушок стерильним одноразовим пістолетом. • Антисептичну обробку. • Медичні сережки (гіпоалергенні). 📌 Ціна: 40$ 📌 Локація: View Royal 📌 Запис: у дірект Буду рада допомогти вам побалувати себе або вашу маленьку принцесу жіночністю та красою 🌟
-
Доброго вечора. Знайшла корисну інформацію з приводу сімейного лікаря, але тільки для тих хто проживає в Ескваймолт.
-
Дякую. Виправила )