Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Любі дівчатка! Запрошую вас на процедуру безпечного та професійного проколювання вушок для дітей та дорослих 💎 📌 Про мене: • Досвід роботи. • Використовую стерильні інструменти та якісні матеріали. • Індивідуальний підхід до кожного клієнта. 📌 Послуга включає: • Підготовку та консультацію. • Проколювання вушок стерильним одноразовим пістолетом. • Антисептичну обробку. • Медичні сережки (гіпоалергенні). 📌 Ціна: 40$ 📌 Локація: View Royal 📌 Запис: у дірект Буду рада допомогти вам побалувати себе або вашу маленьку принцесу жіночністю та красою 🌟
-
Доброго вечора. Знайшла корисну інформацію з приводу сімейного лікаря, але тільки для тих хто проживає в Ескваймолт.
-
Дякую. Виправила )
-
💥💥ВЕБІНАР💥💥 Телеграм чат для новоприбулих українців у Канаді t.me/prcuaet запрошує на безкоштовний онлайн вебінар з міграційним консультантом Олександрою Мельниковою! 📅 Дата: 22 грудня 🕗 Час: 20:00 (ТОРОНТО)/18:00 (ЕДМОНТОН) Агенда вебінару: 1. TRP (Temporary residence permits) 2. Подовження Work Permit та виїзд за межі Канади 3. Підводні камені при наявності Work та Study Permit одночасно 4. Оформлення візи при знаходженні в Канаді 5. Правила оновлення статусу після його закінчення 6. Criminality та військова служба (військові квитки) 📩 Реєстрація обов’язкова (максимум 100 учасників) ❗️Посилання на реєстрацію❗️ shorturl.at/qa3hN Всі запитання ви можете надіслати до початку семінару на електронну скриньку: [email protected] Протягом семінару консультант буде на них відповідати. У темі зазначте: PRCUAET.
-
Може хтось знає якись з барів чи пабів буде показувати трансляцію? близько 15:00 початок
-
Знаю, що багато хто хвалить його (особисто знаю ще 4 людини, які ходять до нього). Особистий досвід - Робив успішну операцію моїй дитині пару місяців тому. У нас тільки позитивний досвід.
-
maps.app.goo.gl/dNgHn67uSKHF3Bo58?g_st=ic
-
Dr. Victor Pegado
-
Порекомендуйте будь ласка дитячого окуліста? Дякую
-
Ні, на скільки я знаю - не тільки. Але, знову ж таки, на скільки я знаю, до нього тільки за направленням можна попасти. Наш шлях: -оптометрист -лікар офтальмолог (в клініці лікаря Пегадо, але не він) - Лікар Пегадо - Операція (теж він)
-
Продаємо дитяче ліжко з Ікеа. Без матраца $250