Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Порекомендуйте будь ласка дитячого окуліста? Дякую
-
Ні, на скільки я знаю - не тільки. Але, знову ж таки, на скільки я знаю, до нього тільки за направленням можна попасти. Наш шлях: -оптометрист -лікар офтальмолог (в клініці лікаря Пегадо, але не він) - Лікар Пегадо - Операція (теж він)
-
Продаємо дитяче ліжко з Ікеа. Без матраца $250
-
Кому цікаво дивитись бій Усика та Ф'юрі Українське мегого коштує ~$5 на місяць Але з канадського IP не дають дивитись З безкоштовним vpn можна зайти з українського IP Замість того щоб платити за DAZN $60+
-
Українське меншого ми не змогли тут підключити, Ви змогли?
-
Ми подзвонили в Irish Times Pub сказали що будуть транслювати бій Усика і Фюрі! То що зберемося може там?
-
Я нічого не бронювала
-
Ну бій приблизно о 3, але ж можна раніше прийти, хто як може
-
Це чудовий лікар! Ми вже з ним десь років 7-8, з обома дітьми. Теж робили операцію на очі з ним. До нього так самому не попасти, треба направлення від звичайно офтальмолога, який працює у будь-якій оптиці. Можна почати огляд очей спершу з ними, в будь-якій оптиці, а тоді направляють до лікаря Пегадо, якщо є якісь проблеми.
-
Завтра український хор "Калина" буде ходити від хати до хати і вітати нашу громаду з Різдвяними святами. Але також, ми маємо честь завтра заколядувати в торговому центрі "Аптаун" (Uptown) о 2 годині, то ж якщо ви плануєте бути в цьому районі близько 2 години, приходьте послухати нас та поколядувати разом з нами. Найбільшою радістю для наших хористів є співати для людей, для нашої громади, поширювати українську пісню та підтримувати нашу багату українську культуру! 💙💛🎄
-
Озрана-отмєна, вживу дівчата в Пабі сказали що не включають жодних бійок у себе в пабі😳вибачились …