Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Білий мак бачила сьогодні в фіг делі. maps.app.goo.gl/PnKCTFpPMQ3nfnjv6?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Всім привіт! Чи є в нашому чаті спеціалісти, які можуть налаштувати рекламу цього таксі-додатку Local: Your City, Your Ride apps.apple.com/ca/app/local-your-city-your-ride/id6736594251 в Apple Search Ads та Google Ads з таргетингом на острів Ванкувер, зокрема на місто Вікторія? Пишіть в особисті повідомлення! 😊
-
Свіжа солена форель для вашого святкового столу! 🎄✨ Привіт спільното! У мене для вас справжній делікатес – свіже-зловлена солена форель всього за $40/кг. Домашній продукт - зловлений і приготовлений мною, в магазині таке не знайдеш! Унікальний смак, який прикрасить ваш різдвяний або новорічний стіл. 📍 Забрати можна у Колвуді Хочете спробувати? Пишіть у приватні повідомлення, і я з радістю все розповім!
-
✨ Дорогі українські жінки! ✨ На честь світлого свята Різдва Христового 🙏 я хочу подарувати вам трохи тепла та турботи🤗 Я – б’юті-майстер, 🫶🏻і В ЗНАК ПІДТРИМКИ ЖІНОК ВІКОМ 55+ пропоную вам абсолютно ‼️БЕЗКОШТОВНО ОДНУ з наступних процедур на ваш вибір: 🌸 Перманентний татуаж брів 🌸 Перманентний макіяж губ 🌸 Перманентний макіяж міжвійкового простору Ця можливість буде доступна лише у святкові дні: 23, 24 та 25 грудня. ✨ Нехай у ці дні кожна з вас відчує себе особливою та красивою! ✨ Запис обов’язковий, кількість місць обмежена. Поспішайте забронювати зручний час! 💌 📩 Для запису пишіть у приватні повідомлення.
-
🎉Велике Дякуэмо ! 🎉
-
Добрий вечір! Чи є у нас тут український театр?
-
Підкажіть БУДЬ ЛАСОЧКА інформацію стосовно тортиків
-
Привіт, де на острові гарні магазини з золотими прикрасами ?
-
Після 18 місяців проживання в Канаді.
-
Всім привіт, приймаємо на роботу та пропонуємо відповідну заробітну плату на 1 людину, за деталями пишіть нам в приват..
-
Друзі, приходьте зараз на Food Share в Ленгфорді! Багатенько продуктів сьогодні + мʼясо (фарш)👍 maps.app.goo.gl/YG7mNiMq2Mvps2CS7?g_st=ic
-
Вже не працює?
-
Тут така справа - до нас приїжджає Ванкуверський театр з кумедною виставою для нашої громади, але я ніде не можу для них знайти: 1) лавку (скамейку) 2) дві ширми (або хоч одну), щоб зробити щось схоже на занавес/штору перед сценою в УКЦ 🙈 Допоможіть, люди добрі! Може маєте таке добро?