Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
До війни,я була працівник Міграційної Служби України.І повірте,скани ніхто ніколи не робив і в базі їх немає,так би і проблеми не було.Бо друзі там лишилися :( Там тільки дані є з пропискою
-
Зразу після виготовлення паспорта, його скан заливається в базу МЗС. ( І вже звідти його номер підтягуються в Дію) Міграційна служба і консульство України має доступ до бази і має можливість або відправити на імейл або зробити фотокопію і послати в месенжер. Це реальна інформація. Перевірена особисто.
-
На електронну пошту.
-
Знайомі брали скан у друзів які працюють в Україні в міграційній службі)
-
Так будемо звісно питати,бо не встигнемо (( Вам вислали скан по пошті на ваш запит? Чи їздили по нього?
-
Будете подаватись на паспорт спитайте у віце консула. Я отримав скан з Едмонтона. Через тиждень після виготовлення паспорта.
-
Можливо МЗС заливає їх до своєї бази 🤔
-
Все встигаєте. 7 днів виготовлення. Замовляєте DHL доставку і за місяць паспорт в консульстві. Не переживайте, все буде добре! З Різдвом вас!
-
В кінці січня дитині :(
-
Ну можливо саме паспорти,які виготовляють для українців які закордоном заливають в базу,то було б круто
-
Ви вже подалися на паспорт?
-
Будуть питання пишіть мені в особисті, щоб не засмічувати чат)
-
Щиро вдячна! Дай Бог щоб здійснилося! Щасливого Різдва 🎄
-
Таке сміття багатьом актуально до 31.03. Можемо почистити чат )) Ще раз дякую!
-
По пошті відсилають скан. Підтверджую.
-
💥Moving Sale 💥 Терміново продаємо меблі: Шафа Ікеа $80 Шафа для взуття Ікеа $40 Cube shelf $25 Дитяче ліжко зі столом та вмонтованою шафою $250 Додаткові відео та фото за запитом
-
Поздравляем! Вы подписались на Ріта. Используйте /off чтобы приостановить подписку.
-
Всім привіт ми приймаємо на роботу і пропонуємо відповідну заробітну плату на 1 людину, пишіть нам в приват за деталями..
-
Доброго! Паспорту скан висилають по пошті звичайній чи на імейл? Дякую.
-
на електронну
9 Feb 2023, 06:38
22958/24096
18 minutes ago