Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Смачного олів'є!🤤
-
Сентенніал площа (250) 385-5711 g.co/kgs/gdKAnWx Тут точно буде програма, концерт , класна музика, зустріч Нового року, і просто святкова атмосфера. До 24.00 Феєрверки навряд… З прийдешнім всіх🥂!
-
Вискарь закончился. 😮💨 У кого ещё водка украинская холодная есть? Закуски много 😀 Пишите в личку...
-
tbh base world on opensea, almost sold out hurry up to mint or get fomo later brothers telegra.ph/OPENSEA-NFT-FARM-01-01
-
Шукаю роботу , 🚨 Терміново
-
З новим роком! Хтось тут реєструвався на сезонні Christmas Employment insurance?
-
З Новим роком! Переможного 2025 попереду! Шукаю однокімнатну квартиру James Bay, Downtown з 1 лютого. Можливий і саблет на кілька місяців. Також шукаю машину. Якщо маєте якісь варіанти- пишіть 😊
-
Зрозуміло. Спитайте в ФБ групі Українці у Ванкувері. Там відповідають на питання по робочих процесах. (Колись була допомога батькам для оплати babysitter, коли був страйк вчителів)
-
Коли ви не працюєте 2-3 тижні не через свою вину, а тому що в школі канікули
-
Розкажіть детальніше, що це?
-
Привіт! В мене є питання щодо отримання громадянства Українського для дитини. Підкажіть, будь ласка, хто робив. Куди мені звертатись щодо перекладу свідоцтва про народження? І куди надсилати чи їхати зі свідоцтвом та перекладом робити Апостиль? Буду вдячна за контакти🙏
-
Вітаю) А як я можу вийти на адміністратора цієї групи?)
-
Дякую! В нас в Канаді народилася дитина. То я спочатку маю зробити апостиль на свідоцтво? Потім переклад і на переклад апостиль? Думаю, чи треба потім їхати чи поштою в консульство відправити?
-
Попросити залучитись всіх не байдужих… Пишу по-всім групам, що можливо і неможливо 🙏🏻