Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
І тут
-
Сьогодні 10:00-14:00 за донат tree chipping. maps.app.goo.gl/aPFyUjcajwktMYr16?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Нажаль, по-іншому. Якщо хтось має якусь інакшу інфо, напишіть, будь ласка!
-
Я твій тренер, працюю локально в Вікторії, починай змінювати своє тіло разом зі мною 😉 Я сертифікований фітнес тренер та дієтолог-нутриціолог. Тренування як в тренажерному залі так і в домашніх умовах. Працюю в таких направленнях : 1. Схуднення. 2. Нарощення м'язової маси. 3. Збільшення мобільності та витривалості 4. Збільшення сили Індивідуальний підхід до кожного 🤝 Комплексний підхід при роботі разом, програма тренувань +дієта =гарантований результат 💪 Також займаюсь створенням дієт та програм тренувань, Пишіть проведу безкоштовну консультацію ✅️
-
Привіт! 📖 Я маю ідею запустити секретний книжковий клуб українською ✨ Це бокс, у якому буде книга (назва сюрприз, але з топів буктоку), гарне пакування, милі дрібнички, блокнот для нотаток і запрошення на зустріч - обговорення через місяць. Ціна вашого першого боксу: $65 (передоплата $35). Кількість учасників у першій групі обмежена. Пиши, якщо цікаво та залишай фідбек у сторіз на сторінці івентів Вікторії 👉 клікай
-
А який курс гривня - канадський долар ?
-
8 і 9 січня в кінотеатрі CINECENTA показ українського фільму «Порцелянова війна» www.cinecenta.com/calendar/porcelain-war/2025-01-08/
-
Є тут: 623 Broughton St, Victoria, BC V8W 3J2
-
www.facebook.com/share/15RqEMsYGd/?mibextid=wwXIfr Рекомендую Маргариту
-
Сьогодні святий вечір, та Різдво христове, вітаю православний люд, щастя та радості у ваші оселі