Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Так, якщо хтось тут є
-
www.ucc.ca/2024/12/18/call-to-action-on-cuaet-extension/
-
доброго дня, знайшла цю групу, хоча наразі ще не у Вікторії, та планую переїзд сюди. Хочу поцікавитись як Вам тут? дуже подобається Британська Колумбія, та всі страшуть що тут дорого, немає роботи та усі тікають звідти у Альберту і т.п. Чи все так погано, Дякую🙂
-
У кожного по різному. Якщо маєте план жити в теплій провінції та є бажання працювати то все вийде. Перепони завжди є всюди, все залежить від Ваший готовності до їх вирішення
-
Вітаю всіх! Одному з моїх майбутніх клієнтів потрібен майстер (Handy man), який може приїхати і виконати дрібні термінові роботи за ставкою приблизно 50 $ на годину. Це зазвичай щось підфарбувати, щось прикрутити або зробити дрібний ремонт у домі. Дім знаходиться в районі Happy Valley. Потрібна людина, яка має досвід у дрібних ремонтах та володіє розмовною англійською мовою.
-
Доброго дня ,може комусь з діточок буде корисним. Моїй донечці допомогло (вона трошки відставала у розвитку мовлення). Я привезла із України , більше не потрібно. Не відмовимось від фруктів взамін 😊 Район Gordon head (Saanich)
-
Всім привіти! Нагадуємо, що завтра ліпимо вареники для українського центру з 10 ранку та до вечора. Дякуємо всім, хто вже записався 💪 але дуже потребуємо ще чоловічої сили для вимішування тіста 🙏 Якщо зможете, приєднайтеся до нас завтра, будь ласка! Ось тут є зміни та форма запису. Дякуємо за вашу допомогу та час! ❤️ m.signupgenius.com/#!/showSignUp/10C0B4EACA62CA3FCC52-54193180-jan1011
-
Вибачте, вже є кому віддати .
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, чи відправляли комусь посилки з України до Вікторії Укрпоштою? Якщо так, то чи доходили і скільки йшли?
-
Так, але це було десь півроку тому, йшла +/- 3 тижні Але я не знаю, як зараз Canada Post працює
-
Дякую! Головне, що дійшла😊
-
доходять до місяця часу . найшвидше meest .