Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Найближче консульство у Едмонтоні. Продовжують паспорт максимум за 2 місяці до закінчення його терміну. Тобто зараз, до 31 березня, вам паспорт не продовжать. Ви можете податися на новий, другий. Зараз можна ловити слоти на липень.
-
Я ще не їздила, але поїду у березні. Треба брати слот у консульстві (пошукайте e-consul). Теоретично можна встигнути все за один день, без ночівлі, але залежить від часу рандеву. Вартість квитків залежить від міста, часу і т.д.
-
Можливо ви знаєте, якщо є новий паспорт , без візи , на нього можна подавати новий WP? Потім на цій підставі продовжувати візу?
-
Не знаю, нажаль.
-
Всім доброго дня! Хочу подякувати всім хто відгукнувся на вакансію у pet store. Відправила резюме на розгляд та чекаю зворотнього зв’язку. За моїми спостереженнями є така тенденція, як довгий розгляд резюме та прийняття рішення, прошу вибачення,на жаль я не можу пришвидшити :( Як тільки в мене буде будь-яка інформація я напишу додатково 🙂 Ще раз всім дякую 🙏
-
Так можна !
-
Доброго дня . Трошки корисної інформації для тих ,хто чекає отримання PR по програмі воззʼєднання сімей через CUAET . www.instagram.com/reel/DE1FBSgOeI_/?igsh=d3pkeGR6Zm4zMTF6 Чи є вже ті,хто отримав по цій програмі резидента? (Ми рік тому подалися,поки тиша…)
-
Вітаю усіх! Вже сьогодні о 18:00 (час Ванкувера) відбудеться онлайн безкоштовна інформаційна сесія про картку постійного резидента Канади. Мова: англійська (переклад українською надається за потреби) Спікер: Masoud Manzouri, регульований канадський імміграційний консультант Ми зосередимося на таких ключових моментах: 1. Права та зобов’язання після отримання PR-картки: • Оновлення інформації у фінансових установах, MSP, SIN, водійському посвідченні тощо. • Дотримання вимог щодо проживання в Канаді. 2. Подорожі з PR-карткою: • Особливості використання PR-картки під час міжнародних поїздок. 3. Інші права та обов’язки: • Загальна інформація про доступ до соціальних виплат, працевлаштування та інших переваг статусу постійного резидента. 4. Процес поновлення PR-картки: • Інструкції з подання заявки на поновлення PR-картки. • Дії у разі втрати чи викрадення PR-картки. 🔗 Для реєстрації заповніть, будь ласка, реєстраційні форми на сайті cfbc.ca/we/ Якщо виникнуть запитання, побажання чи зауваження, будь ласка, напишіть на [email protected]. Захід проводить Construction Foundation of BC (CFBC) у межах програми Welcome Exchange, що фінансується Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC).
-
Любі українці, всім привіт ☺️ ✨ організовуємо Фотодень до Дня закоханих, як подарунок для себе, коханої людини або родини ✨ 1 лютого: 📸 25-30 фото від фотографа 🎥 Відео від відеографа 🏙 Оренда фотостудії в центрі міста 💄 Промокод на знижку від майстрині краси 💵 170 CAD ⏰ Час на вибір: з 11:00 до 14:30 (4/8 місць вже зайнято) 📍 Деталі та запис – у пості: туть 👈🏼
-
Я получив 2 місяці тому ☺️
-
Клаааааас🥰! Вітаю вас ✨ А коли ви подались?