Ukrainians in Victoria, BC Chat
-
Так
-
Ви можете самі розрахувати все на сайті місту) Вагу вказуєте, обʼєм, висоту і воно вам видасть прайс :)
-
Так, літаком. Але і мене коробка непідйомна була, так що, якось так
-
Дівчата та хлопці. Запрошую до мене в студію на манікюр / педикюр в Downtown 📍 💅 🏻 В ціну входить зміцнення ваших нігтів гелем. Також, роблю нарощування і японський манікюр🤍 Всі інструменти проходять передстерилізаційну обробку в розчинах і стерилізацію в сертифікованому сухожарі з України❗️ Приємна атмосфера, безкоштовний чай, кава та солодощі❤️ Ось моя робоча сторінка в Instagram🎀 www.instagram.com/iryss.nailss/profilecard/?igsh=MWw5aGFxNWRvaTVhcw==
-
Здоровенькі були, Що це за гуманітарна програма така?
-
Вебінар перенесли, відбудеться в суботу 8 лютого на 14-00 Онтаріо
-
Is Pacifical time 11am?
-
🔥2 Безкоштовних тренування - Ви зараз можете отримати в залі де я працюю тренером 🔥 Не втрачайте свій шанс - починаєте сьогодні щоб вже завтра отримати перший результат 💪 Локація - AnytimeFitnes Mckenzie Ave.📍 Персональні тренування від 60 доларів за годину . Працю в усіх напрямках - кожен отримує результат .
-
Нам неправильно вказали рік народження - тільки дзвінок на їх лінію і вони перевипустять карту і надішлють вам уже з коректними даними